Eveliina Johansson ja Kristiina Viikari täydentämään Lahjan Tyttöjen osaavaa tiimiä

23.4.2018

Lahjan Tyttöjen valmennuspäällikön äitiyslomasijaisena aloittaa Eveliina Johansson. Eveliina on kokenut valmentaja, joukkuevoimistelun I-luokan tuomari sekä Voimisteluliiton PRO -kouluttaja. Eveliinan yliopistokoulutus, luokanopettaja, tukee voimisteluvalmennusta vahvasti. Eveliina vastaa valmennustoiminnasta, valmennustiimien tukemisesta, sisäisestä koulutuksesta sekä seuramme tyttöjen akatemiavalmennuksesta yhteistyössä päävalmentajan Aija Laihisen kanssa.

Valmennuskoordinaattorina aloittaa Kristiina Viikari. Kristiina on kokenut valmentaja ja seura-aktiivi. Insinöörin koulutuksen omaava Kristiinalla on yrittäjätausta ja sitä kautta kokemusta henkilöstöhallinnosta ja organisoinnista. Kristiinan vastuulla on leirien, kesätreenien ja valmennuksen tukipäivien suunnittelu sekä kilpailumatka-, leiri-, salivuoro- sekä tukitoimijärjestelyt. 

Olemme iloisia saadessamme Even ja Kitten joukkoomme ja toivotamme heidät lämpimästi tervetulleiksi Lahjan Tyttöihin! Samalla toivotamme Saaralle oikein hyvää äitiyslomaa!