Lahjan Tytöt on ehdolla vuoden urheiluseuraksi Urheilugaalassa 2020!

27.12.2019

Meillä on suuri kunnia olla ehdokkaana Suomen Urheilugaalassa Vuoden urheiluseura -palkintoluokassa! Urheilugaalan Suuri raati äänestää voittajan Suomen Olympiakomitean ja Kuntaliiton johtamien asiantuntijaraatien valitsemien ehdokkaiden joukosta, ja voittajat julkistetaan 16.1. Urheilugaalassa. Vuoden urheiluseura -ehdokkaita ovat Lahden Suunnistajat -37, Lahjan Tytöt ja Pallo-Iirot.

Vuoden urheiluseura -ehdokkaiden on kokonaisuudessaan oltava loistavia. Vuosittain vaihtuvana valintakriteerinä on vuonna 2019 seuran yhteisöllisyys.

Lahjan Tyttöjen puheenjohtaja Niina Stade iloitsee ehdokkudesta:

”Tämä on hieno kunnianosoitus seuramme pitkäjänteiselle työlle, jota tehdään täydellä sydämellä. Upeaa, että seuramme liikunnan ilo, innostava ilmapiiri ja monipuolinen toiminta saa kiitosta.

Koko seuramme toiminta perustuu hyvin paljon yhteisöllisyyteen - yhdessä tekemiseen ja yhteenkuuluvuuteen. Kun yhteisöllisyys on vahva, asiat hoituvat ajallaan, kommunikaatio seuran sisällä toimii, vanhemmat tuovat luottavaisin mielin lapsensa seuraan, vapaaehtoisilla on innostus yhdessä tekemiseen ja ennen kaikkea kaikilla jäsenillä on hyvä ja positiivinen asenne seuramme toimintaan.

Tämä huikea kunnianosoitus kuuluu koko seurallemme ja jäsenistöllemme. Lämmin kiitos kaikille harrastajille, seuratoimijoille, tukijoukoille ja työntekijöille, joilla sykkii voimakkaana Lahjan Tyttöjen seurasydän. ”

Yhdessä olemme enemmän!


Käy katsomassa Lahjan Tyttöjen esittelyvideo Lahjan Tyttöjen Facebookista!