Lahjan Tyttöjen päivitetty tiedote koronaviruksesta 07.04.2020   

7.4.2020

Lahjan Tyttöjen päivitetty tiedote koronaviruksesta 07.04.2020   

 

Lahjan Tyttöjen harrastustoiminta on keskeytetty, ja valmennustoiminta pyörii etänä 13.5. asti varotoimenpiteenä koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Seuraamme koronavirusepidemiatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä jatkuvasti. Viestimme uusista päätöksistä ja linjauksista tarvittaessa. 


Harrastustoiminnan kautta jatketaan kesän ajan ja korvaamme näin keväältä peruuntuneet kerrat kaikille harrastajille. (7-9 kertaa ryhmästä riippuen). Kesän aikatauluista informoimme heti, kun tilanne sen sallii. 

Kevätjuhla peruuntuu myös hallituksen määräysten mukaisesti.

Valmennusryhmät jatkavat harjoittelua kotitreenien sekä etätreenien avulla, omien valmentajien ohjeiden mukaisesti. Naisten ja junioreiden seurayhteistyöjoukkueiden tilanteesta päätetään ja tullaan tiedottamaan joukkueille erikseen.

Valmennusryhmien paluusta treenisaleille infotaan valmentajien toimesta heti kun tilanne sen sallii.
 

Harrastustuntien ja valmennustoiminnan tauon aikana jaamme kaiken ikäisille sopivia liikuntavinkkejä ja liikuntatunteja kotona tehtäväksi. Vinkit jaetaan Lahjan Tyttöjen Facebookissa ja Instagramissa sekä Lahjan Tyttöjen Youtube-tilillä.
 

Koronavirukasen aiheuttama poikkeustila pakottaa meidät kaikki etsimään uusia keinoja arjen pyörittämiseen, tsemppiä kaikkiin koteihin! Yritämme tarjota myös tässä erikoislaatuisessa tilanteessa mahdollisuuksia liikunnan harrastamiseen sekä valmentautumiseen siten, että toimimme kuitenkin terveyttä ja turvallisuutta edistäen. Haluamme toivottaa aurinkoisia kevätpäiviä ja liikunnan iloa jokaiselle hankalasta tilanteesta huolimatta! 
 

Lisätiedot:  saara.kuusinen(at)lahjantytot.fi