Lahjan Tyttöjen päivitetty tiedote koronaviruksesta 17.11.2020   

17.11.2020

Seuraamme koronavirusepidemiatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä jatkuvasti. Viestimme uusista päätöksistä ja linjauksista tarvittaessa. 

Turun kaupunki on muuttanut maskisuositustaan 17.11.;

“Suosittelemme, että myös kouluikäiset lapset käyttäisivät kasvomaskia sisäliikuntatiloissa muun kuin liikuntasuorituksen aikana. Tämä tarkoittaa kaikkia liikuntapaikkojen tiloja: auloja, katsomoita, käytäviä sekä wc- ja pukuhuonetiloja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita esimerkiksi kenttiä tai saleja liikuntasuorituksen aikana. Maskien käyttösuositus alle 15-vuotiaille tulee voimaan välittömästi. Lapsen huoltaja voi tehdä päätöksen käyttääkö lapsi kasvomaskia vai ei. Vanhemman Ilmoitus asiasta katsotaan riittäväksi. Kasvomaskin käyttöä ei myöskään edellytetä lapsilta, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää.Yli 15-vuotiailta edellytämme edelleen kasvomaskin käyttöä sisäliikunta tiloissa muun kuin liikuntasuorituksen aikana. “ 

 

Lahjan Tyttöjen harjoitteluohjeeseen päivitetään 17.11.;

Edellytys kasvomaskien käytöstä kaikille aikuisille ja kouluikäisille lapsille.

Edellytykset koskevat kaikkia Lahjan Tyttöjen toimijoita; niin ohjaajia, valmentajia, apuohjaajia, apuvalmentajia, vanhempia, urheilijoita, harrastajia kuin seuratoimijoitakin.  Maskin käyttöä edellytetään myös kouluikäisiltä lapsilta ja nuorilta. Edellytyksestä poislukien terveydelliset syyt, joiden vuoksi maskia ei pysty käyttämään. Tässä tapauksessa suosittelemme kasvovisiiriä. 

Velvoitamme kaikkia toimijoitamme toimimaan sen mukaisesti. Päivitetyt ohjeet astuvat voimaan välittömästi.

Päivitetty versio Lahjan Tyttöjen ohjeistuksesta tilannetta koskien löytyy täältä. 

Pysytään jokainen liikkeessä turvallisesti ja ennen kaikkea huolehditaan yhdessä, että kaikkien on turvallista harrastaa.

Haluamme toivottaa aurinkoisia syyspäiviä ja liikunnan iloa jokaiselle, arvaamattomasta tilanteesta huolimatta! 

 Lisätiedot: kristiina.viikari@lahjantytot.fi