Tuntikuvaukset

16 vuotta täyttäneet voivat osallistua aikuisten tunneille.

Aamujumppa (tunti sopii myös miehille)

Tule jumppaamaan ennen töihin menoa! Tunnilla kehitetään aerobista 
kuntoa, lihasvoimaa, tasapainoa, koordinaatiota, vartalonhallintaa ja 
ryhtiä. Aamustartti antaa hyvän alun koko päivälle!


Aamustartti (tunti sopii myös senioreille)

Tule jumppaamaan ennen töihin menoa! Tunnilla kehitetään aerobista 
kuntoa, lihasvoimaa, tasapainoa, koordinaatiota, vartalonhallintaa ja 
ryhtiä. Aamustartti antaa hyvän alun koko päivälle!


JoogaPilates

Kehonhallinta tunti joka koostuu pilates –harjoitteista sekä yin joogasta. Tunnin ensimmäisessä osuudessa keskitytään keskivartalon syviin tukilihaksiin sekä ryhtiä parantaviin lihaksiin. Harjoituksissa on eri liikevaihtoehtoja, jotta jokainen voisi työskennellä omalla tasollaan. Harjoitteet vaativat keskittymistä ja hallittua hengittämistä. Tunnin toisessa osuudessa voimme antautua yin joogalle, rentoutua ja nautti syvävenyttelystä. Opettelemme keskittymistä, oman kehon tuntemusta, syvähengitystä, jotta voisimme rentouttaa sekä kehon että mielen! Sopii erinomaisesti työssä käyville, perheen äideille tai kiireisen elämän tavan tasapainottajaksi, myös miehet ovat erittäin tervetulleita tunneille!


Kehonhuolto

Kokonaisvaltainen kehonhuoltotunti, jolla pääset kohottamaan sykkeen ja
tekemään monipuolista lihaskuntoa kehonpainolla. Tunti päättyy palauttaviin
venytyksiin ja kehoa ja mieltä hoitavaan loppurentoutukseen. Ei sisällä hyppyjä -soveltuu myös senioreille. Ohjaajan terveiset: liikutaan lujasti ja lempeästi!


Lyrical Dance 

Lyrical dance -tunneilla pääset fiilistelemään musiikkimaailman herkkien ja tunnerikkaiden biisien mukana. Tunnilla saat päästää tunteet valloilleen tanssin avulla. Tuntisisältöön kuuluu muun muassa tanssitekniikkaa, läpisalinharjoitteita ja loppukoreografioita. Lyrical dance ottaa vaikutteita muun muassa nykytanssista, joten lattiakaan ei jää vieraaksi näillä tunneilla. Tule rohkeasti fiilistelemään! Tunti sopii yli 14-vuotiaille. 

Miesten treenit

Rankka ja tehokas tunti, jonka aikana ei tarvitse liikaa miettiä askelkuvioita. Jokainen voi soveltaa liikkeitä omalle kunnolleen sopivaksi. Tunnilla on yhdessä tekemisen meininki unohtamatta huumoria ja rentoa yhdessäoloa. Vaihtelua tunnille saadaan tangoilla, käsipainoilla ja step -laudalla. 


Tanssillinen kuntotunti 

Reipastempoinen kuntotunti, joka tarjoaa kovaa sykettä, menevää musiikkia ja rentoa meininkiä. Tunti koostuu lämmittelystä, kestävyystreenistä, lihaskunto-osiosta ja loppuvenyttelystä. Kuntoa kohotetaan sarjoilla, joissa sekä aerobicin että lattaritanssien vaikutteita. 


Wanhat valiot

Perinteikkäistä naisvoimistelua pianosäestyksellä vaihtuvin ohjaajin 30+ –ikäisille.


Kahvakuula (alkaa keväällä 2022)

Tunti toteutetaan patteriharjoitteluna, jossa tehdään tiettyä liikettä aikaa vastaan. Liikkeet haastavat monipuolisesti yläkroppaa, jalkoja ja keskivartaloa. Tunnilla on aina tarjolla liikkeistä kevyempi ja raskaampi versio ja jokainen saa itse määrittää, missä tahdissa liikkeitä suorittaa. Näin ollen tunti sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille ja halutessaan tunnilla voi nostattaa kunnolla sykettä. Turvallisen harjoittelun edistämiseksi ohjaaja antaa tunnin mittaan neuvoja ja vinkkejä tekniikkaan liittyen. Kahvakuulat ovat 4–8kg ja nämä löytyvät Lahjan Tyttöjen tiloista.
Linda Kulmala 
harrastustoiminnan koordinaattori
linda.kulmala(at)lahjantytot.fi                                                                                             050 438 8999 (ma-to 10-14)