Harrastustunnit

Ilmoittautuminen on käynnissä!

Lahjan Tytöt tarjoaa liikunnan elämyksiä ja hyvää oloa kaikille harrastajille! Tutustu laajaan ja monipuoliseen tuntitarjontaan alla olevista linkeistä.


Perheliikunta

Alle kouluikäisten 3-7-vuotiaiden tunnit

Kouluikäisten ja nuorten 7-17-vuotiaiden tunnit

Aikuisten tunnit

Seniorit

 

Ilmoittaudu mukaan!

 

HINNAT

TIEDUSTELUT

ILMOITTAUTUMISOHJEET

 

Lahjan Tytöissä painotetaan liikunnan lisäksi kasvatuksellista sisältöä. Hyviin tapoihin ja ryhmässä toimimisen taitoihin kiinnitetään erityistä huomiota. Kaikki ohjaajamme ovat täysi-ikäisiä sekä lajiliiton koulutuksen käyneitä. Pienimpiä lapsia ohjaavat kokeneet aikuiset ohjaajat.

Lahjan Tytöissä panostetaan myös musiikkikasvatukseen. Aito pianosäestys kehittää lapsen rytmitajua. Säestäjän ansiosta liikkeisiin löytyy aina rytmiikaltaan sopiva musiikki. Elävä musiikki tuo tunnille elämyksellisyyttä!

Kannustamme seuramme jäseniä kunnioittamaan ja arvostamaan muita, noudattamaan seuran yhteisiä sääntöjä sekä kantamaan vastuuta yhteisistä asioista. Tavoitteena on, että jokainen Lahjan Tyttöjen jäsen voi nauttia ryhmässä liikkumisesta ja oppia uutta.

Tuntivalikoimastamme löytyy monipuolisesti erilaisia tunteja eri ikäryhmille. Jokaiselle seuramme jäsenelle annetaan mahdollisuus kasvaa ja kehittyä omien halujensa ja edellytystensä mukaan.