Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen harrastusryhmiin kevät 2019

Uusille harrastajille ilmoittautuminen kevään 2019 tunneille aukeaa ke 19.12. klo 10 ja sen voi tehdä täältä. 


 

Kaikille syksyn 2018 harrastustuntilaisille on varattu paikka samasta ryhmästä kevääksi 2019. Mikäli haluatte vaihtaa ryhmää tai lopettaa harrastuksen, olettehan yhteydessä: 

 

Maija Mannerros
Perheliikunta, lapset ja nuoret 
maija.mannerros@lahjantytot.fi

 

Sirpa Ylikylä
Aikuisliikunta
sirpa.ylikyla@lahjantytot.fi

 

Ryhmätilanteen (=onko ryhmässä tilaa) tarkastus ilman rekisteröintiä onnistuu täältä.


Yleistä ilmoittautumisesta

Ilmoittautumisella pystyt varaamaan oman ja / tai lapsesi paikan harrastusryhmästä, ja näin varmistamaan pääsyn mukaan toivottuun ryhmään. Jos ryhmä, jolle haluat mukaan on jäsenrekisterissä täynnä, kannattaa ajantasainen tilanne vielä varmistaa olemalla yhteydessä toimistolle.

Jotta ryhmät eivät täyttyisi turhaan, ethän varaa paikkaa ryhmästä tarpeettomasti vaan annat vapaan paikan muiden käyttöön. Mikäli et pääsekään osallistumaan valittuun ryhmään, on tärkeää, että teet peruutuksen jäsentiedossa. Peruutus tulee tehdä siitäkin syystä, että tiedämme poistaa ilmoittautumisen yhteydessä luodun laskun. Lahjan Tytöt siirtää kaikki maksamattomat laskut perintätoimiston hoidettaviksi. 

Ilmoittautuminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jotta varmistat paikkasi syksyn tunnille.

Ilmoittautuminen tehdään netissä Jäsentieto-palvelun kautta. Olethan yhteydessä toimistoon mikäli ilmoittautuminen ei jäsentiedon kautta onnistu tai tarvitset siinä apua.

Alaikäisen puolesta ilmoittautumisen tekee jäsenrekisteriin rekisteröitynyt huoltaja.

Yhteystiedot välittyvät jäsentiedon kautta toimistoon ja oman tunnin ohjaajalle/joukkueen vastuuvalmentajalle.

Rekisteröinti

Ilmoittautuaksesi tunneille sinun tulee ensin rekisteröityä käyttäjäksi Jäsentieto-palveluumme www.jasentieto.fi. Huomaathan valita www.jasentieto.fi -etusivulla seuraksi Lahjan Tytöt. Jos et ole vielä rekisteröitynyt niin tee se jäsentiedon etusivulla kohdassa ”Rekisteröityminen”.

Käyttäjäksi rekisteröityminen ei vielä tee sinusta Lahjan Tyttöjen jäsentä. Vasta maksamalla kausimaksun sinut tai lapsesi liitetään Lahjan Tyttöjen jäseneksi.

Lapsen ilmoittaminen

HUOM!! Itsenäisesti rekisteröityä voi ainoastaan 18 vuotta täyttänyt henkilö. Alaikäiset lapset rekisteröidään alikäyttäjiksi OMAT TIEDOT –sivulla. Huoltaja siis rekisteröityy ensin ja rekisteröi sen jälkeen lapset alakäyttäjiksi.

Vanhempana pystyt ilmoittamaan useita alikäyttäjiä (omat lapset) eri tunneille omalla sisäänkirjautumisellasi. Omat Tiedot  -sivulla on oikeassa reunassa sininen linkki  "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti", joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytät lapsen tiedot. Huomaathan aina laittaa huoltajan sähköpostin ja puhelinnumeron. Huomaathan laittaa  "Laskuta vanhempaa" ja "Lähetä viestit myös vanhemmalle" -kohtiin Kyllä. Tietoja voit muokata klikkaamalla nimen edessä olevaa kynän kuvaa.

Kun olet rekisteröinyt lapsesi alikäyttäjiksi, ilmoita lapset haluttuihin ryhmiin ”Ilmoittautuminen” –sivulla. Jos olet rekisteröinyt itsesi ja useita alikäyttäjiä (esim. lapsiasi) niin huomaathan valita pudotusvalikosta oikean henkilön ilmoittautuessa. Tämän jälkeen alle aukeavat ne ryhmät, joihin lapsesi voidaan ilmoittaa ikänsä puolesta.

HUOM! Mikäli lapsesi osallistuu useammalle tunnille, valitsethan ensin kalliimman tunnin. Halvempi tunti tulee näin laskuun kakkostunnin hinnalla.

 

Perheliikuntaan ilmoittaminen

Ilmoita lapsesi perheliikuntaryhmään ylläolevien ohjeiden mukaisesti. Saat sitä kautta sähköpostiisi kausimaksun sekä lapsen jäsenmaksun. Tämän jälkeen ilmoita itsesi ryhmään ”Perheliikkujat / aikuiset”, jonka kautta saat sähköpostiisi aikuisen jäsenmaksun.

Laskutus

Jäsentieto-palvelu luo Ilmoittautumisen yhteydessä automaattisesti laskun ilmoittamaasi sähköpostiin. Kausimaksuun lisätään jäsenmaksu 10€ / alle 16-vuotiaat ja 20€ yli 16-vuotiaat. Muulloin, paitsi ennen kauden alkua ilmoittautuneiden kohdalla laskun eräpäivä määräytyy kahden viikon (14pv.) päähän ilmoittautumisesta. Ennen kauden alkua ilmoittautuneiden laskun eräpäivä on kaksi viikkoa kauden alun jälkeen. Lahjan Tytöt tarkastaa maksamattomat laskut kausittain ja toimittaa ne perintätoimiston hoidettavaksi.

Peruutus

Mikäli haluat peruuttaa varatun paikan, kirjaudu sisään jäsentieto-ohjelmaan ja mene Omat Tiedot –sivulle. Valitse se henkilö (itsesi tai lapsesi), kenen ilmoittautumisen haluat perua. Mene yläpalkin kohtaan ”Osallistumiset”. Ruudulle aukeaa tieto siitä, mihin ryhmään tai ryhmiin, olet henkilön ilmoittanut. Paina roskakorin kuvaa sen tunnin edessä, mistä haluat perua ilmoittautumisen. Peruutuksesta tulee ilmoitus toimistolle ja poistamme laskun ko. tunnilta. 

Olethan yhteydessä toimistoon, mikäli ilmoittautumisessa ilmenee ongelmia:

Maija Mannerros 
Lasten ja nuorten harrastustoiminnan vastaava
Perheliikunta, lapset ja nuoret
puh. 040 046 3686 (ma-to klo 11-16)
maija.mannerros(at)lahjantytot.fi 

Sirpa Ylikylä
Aikuisliikunta
sirpa.ylikyla@lahjantytot.fi
p. 050 911 9401 (ma-pe klo 10-16)

HUOM! Lahjan Tytöt pidättää oikeuden tuntimuutoksiin kauden aikana.