KESÄLIIKUNTA 2020

Kesäliikunta Kupittaan puistossa viikot 23-34

 

 • Ti klo 18-19 Puistojooga aikuisille

Puistojoogassa tehdään lempeitä kaikille sopivia joogaliikkeitä. Joogaharjoitus kestää tunnin ja sopii vasta-alkajista pidempään jooganneille.

Pue päällesi joustavat, mukavat vaatteet. Kerrospukeudu niin voit tarpeen mukaan vähentää tai lisätä vaatetusta ja näin nauttia harjoituksesta aina loppurentoutumiseen asti. OTA OMA ALUSTA MUKAAN!

 • To klo 17-18 Puistojumppa aikuisille

Puistojumppa sopii kaikille, niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja venyttelystä. Hyppää rohkeasti mukaan!

Pue päällesi joustavat, mukavat vaatteet. Kerrospukeudu niin voit tarpeen mukaan vähentää tai lisätä vaatetusta. OTA OMA ALUSTA MUKAAN!

 • To klo 17-18 Kesäliikunta 6-12v.

Kesäliikuntatunneilla pelataan, leikitään ja tutustutaan eri urheilulajeihin vaihtuvien ohjaajien johdolla.

Pukeudu säänmukaisiin liikuntavaatteisiin ja laita lenkkarit jalkaan. Ota mukaan vesipullo!

Perheliikuntatunnilla harjoitellaan perusliikuntataitoja, pariakrobatiaa ja nautitaan liikunnan ilosta yhdessä oman aikuisen kanssa. Tunnille voi osallistua lapsen kanssa äiti, isä, mummi tai vaikkapa kummi.

OTA MUKAAN OMA JUMPPA-ALUSTA TAI KYLPYPYYHE!

 

Tunneille ilmoittaudutaan jäsentiedon kautta. Ilmoittautumisohjeet täällä: https://www.lahjantytot.fi/harrastustunnit/ilmoittautumisohjeet/. Saat laskun kausimaksusta automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä. 

Koko kesän kausimaksu on 60 € (kevään 2020 kausimaksun maksaneille tunnit ovat ilmaisia).

Halutessasi voit käydä tunneilla myös ilman etukäteisilmoittautumista 6 € kertamaksulla. Maksu paikanpäällä käteisellä / MobilePaylla. 

HUOM! Tunneilla on säävaraus. Tuntien mahdollisesta peruuntumisesta sään vuoksi ilmoitetaan nettisivujen uutisissa, Facebook-sivuillamme sekä sähköpostilla kaikille jäsentiedon kautta ilmoittautuneille. 

 

 

Sirkus & Akrobatia & Rope Skipping -kurssi 

 • Lahjan Tyttöjen toimitiloissa Yliopistonkatu 31, sisäpiha, 2 krs

 •  6.7., 7.7., 13.7. ja 14.7. klo 17-18

 • 8-13 -vuotiaille

 • Sirkus & Akrobatia & Rope Skipping -kurssilla harjoitellaan akrobatian alkeita ja tutustutaan muun muassa jongleeraukseen ja tasapainoiluun. Kurssilla opetellaan Rope Skipping -hyppynarutemppuja lyhyellä ja pitkällä hyppynarulla. Tule sirkustelemaan kannustavassa ja iloisessa ilmapiirissä!  

 • Tunti sopii sekä aloittelijoille että aiemmin sirkusta harrastaneille

 • Kurssin hinta on 35€ / osallistuja
  (kevään 2020 sirkus & akrobatia -tuntilaisille ilmainen)  

Kurssille ilmoittaudutaan jäsentiedon kautta. Ilmoittautumisohjeet täällä: https://www.lahjantytot.fi/harrastustunnit/ilmoittautumisohjeet/