KESÄLIIKUNTA 2020

Kesäliikunta Kupittaan puistossa viikot 23-34

 

  • Ti klo 18-19 Puistojooga aikuisille

Puistojoogassa tehdään lempeitä kaikille sopivia joogaliikkeitä. Joogaharjoitus kestää tunnin ja sopii vasta-alkajista pidempään jooganneille.

Pue päällesi joustavat, mukavat vaatteet. Kerrospukeudu niin voit tarpeen mukaan vähentää tai lisätä vaatetusta ja näin nauttia harjoituksesta aina loppurentoutumiseen asti. OTA OMA ALUSTA MUKAAN!

Tuntia ohjaa Marjut Nyholm

  • To klo 17-18 Puistojumppa aikuisille

Puistojumppa sopii kaikille, niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja venyttelystä. Hyppää rohkeasti mukaan!

Pue päällesi joustavat, mukavat vaatteet. Kerrospukeudu niin voit tarpeen mukaan vähentää tai lisätä vaatetusta. OTA OMA ALUSTA MUKAAN!

Ohjaajat: Marjut Nyholm, Helena Nuyttens ja Sirpa Ylikylä

  • To klo 17-18 Kesäliikunta 6-12v.

Kesäliikuntatunneilla harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja, pelataan, leikitään ja tutustutaan eri lajeihin sekä Rope Skipping- naruhyppelyyn ja sirkustellaan vaihtuvien ohjaajien johdolla.

Pukeudu säänmukaisiin liikuntavaatteisiin ja laita lenkkarit jalkaan. Ota mukaan vesipullo!

Ohjaajat: Maija Mannerros, Meri Vuohu, Linda Kulmala ja Pinja Kumpulainen

  • To klo 18.15-19 Perheliikunta 1-6v. 

Perheliikuntatunnilla harjoitellaan perusliikuntataitoja, pariakrobatiaa ja nautitaan liikunnan ilosta yhdessä oman aikuisen kanssa. Tunnille voi osallistua lapsen kanssa äiti, isä, mummi tai vaikkapa kummi.

OTA MUKAAN OMA JUMPPA-ALUSTA TAI KYLPYPYYHE!

Ohjaajat: Marjut Nyholm, Meri Vuohu ja Anu Sylander

 

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSU
Tunneilla voi käydä ilman etukäteisilmoittautumista 6 € kertamaksulla. Maksu paikanpäällä käteisellä / MobilePaylla.  

PAIKKA
Tunnit pidetään Kupittaan puistossa, Veritas Stadionia vastapäätä - tule hiukan viistosti lintulammen suuntaan, niin löydät Lahjan Tyttöjen pinkin viirin.


HUOM! Tunneilla on säävaraus. Tuntien mahdollisesta peruuntumisesta sään vuoksi ilmoitetaan nettisivujen uutisissa, Facebook-sivuillamme sekä sähköpostilla kaikille jäsentiedon kautta ilmoittautuneille.