Tuntikuvaukset

Valikoimastamme löytyy kouluikäisille monia erityylisiä tunteja. Tule kokeilemaan vaikka useampaa! Kaikilla tunneillamme painotetaan myös kasvatuksellisuutta ja korostetaan liikunnan merkitystä omalle hyvinvoinnille.

 

Alkeisbaletti 6-8v. 

Alkeisbaletissa tutustutaan baletin alkeisiin. Tunneilla opetellaan oman kehon käyttöä ja hallintaa, perusliikuntataitoja, rytmiikkaa, luovuutta ja koordinaatiota. 
 

DanceMix 6-7v. ja 7-9v. 

Motorisia perustaitoja kehittävää monipuolista liikuntaa, jossa samalla opitaan showtanssin alkeita. Tunneilla harjoitellaan tanssin perustekniikkaa ja musiikin ilmentämistä leikin avulla. Lisäksi myös temppuillaan ja tutustutaan eri välineisiin.
 

KidMix 7-10v. 

KidMixissä tutustutaan mm. voimistelun, tanssin ja temppuilun alkeisiin. Tunneilla liikutaan monipuolisesti ja vahvistetaan liikunnan perustaitoja sekä tutustutaan eri välineisiin - leikkejä ja pelejäkään unohtamatta. Tunneilla harjoitetaan myös lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Osallistujien omia toiveita kuunnellaan mahdollisuuksien mukaan. Tärkeintä tunneilla on liikkumisen ilo! Tunneilla on vaihtuva ohjaaja. 


ShowDance alkeet 6-9v. ja 10v. +

Tunnilla harjoitellaan tanssin perustekniikkaa ja tanssitaan showtanssia. Tunti sisältää tanssitekniikan peruselementtejä yhdistettynä vauhdikkaisiin jazz-, show- ja street -tanssisarjoihin. Tärkeintä on tanssista nauttiminen kuitenkaan unohtamatta tekniikkapuolta, joka tuo tunneille sopivasti lisää haasteita. Tunnin rakenne noudattaa perinteistä tanssitunnin kaavaa edeten lämmittelystä, tekniikkaharjoitusten kautta tanssisarjaan.   


ShowDance alkeisjatko 8-10v. 

Tunnilla harjoitellaan tanssin perustekniikkaa ja tanssitaan showtanssia. Tunti sisältää tanssitekniikan peruselementtejä yhdistettynä vauhdikkaisiin jazz-, show- ja street -tanssisarjoihin. Tärkeintä on tanssista nauttiminen kuitenkaan unohtamatta tekniikkapuolta, joka tuo tunneille sopivasti lisää haasteita. Tunnin rakenne noudattaa perinteistä tanssitunnin kaavaa edeten lämmittelystä, tekniikkaharjoitusten kautta tanssisarjaan. Tunnille osallistujilta toivotaan vähintään 0,5-1 vuoden kokemusta tanssitunneista. 


ShowDance jatko 11-14v. ja 14v.+

Tunnilla syvennetään tanssin perustekniikkaa ja tanssitaan showtanssia. Tunti sisältää tanssitekniikan peruselementtejä yhdistettynä vauhdikkaisiin jazz-, show- ja street -tanssisarjoihin. Tärkeintä on tanssista nauttiminen kuitenkaan unohtamatta tekniikkapuolta, joka tuo tunneille sopivasti lisää haasteita. Tunnin rakenne noudattaa perinteistä tanssitunnin kaavaa edeten lämmittelystä, tekniikkaharjoitusten kautta tanssisarjaan. Tunnille osallistujilta toivotaan vähintään 1,5-2 vuoden kokemusta tanssitunneista. 


Sirkus ja akrobatia alkeet 7-10v. tytöille ja pojille

Sirkus ja akrobatia -tunneilla harjoitellaan akrobatian alkeita ja tutustutaan muun muassa jongleeraukseen, Rope Skipping - naruhyppelyyn ja tasapainoiluun. Tunneilla tehdään myös ikätasolle sopivia voima- ja liikkuvuusharjoitteita. Tule sirkustelemaan kannustavassa ja iloisessa ilmapiirissä!  


Sirkus ja akrobatia alkeisjatko 9-12v. 

Sirkus ja akrobatia -alkeisjatko tunneilla syvennetään akrobatiataitoja ja jongleeraustaitoja sekä tutustutaan mm. Rope Skipping-naruhyppelyyn ja tasapainoiluun. Tunneilla tehdään myös ikätasolle sopivia voima- ja liikkuvuusharjoitteita. Tule sirkustelemaan kannustavassa ja iloisessa ilmapiirissä!  


Tanssillinen voimistelu 11-14v. Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä, suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuva laji, jossa  yhdistyvät liikunnan lisäksi rytmisyys, luovuus, esteettisyys ja ilmaisullisuus. 


Voimistelu 7-9v. ja 10-11v. 

Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti voimistelun perustaitoja. Tunneilla myös temppuillaan ja tutustutaan erilaisiin välineisiin. Tuntien elämyksellisyyttä lisää pianosäestys. 


Voimistelukoulu 5-7v. 

Motorisia perustaitoja kehittävää monipuolista liikuntaa, jossa samalla opitaan voimistelun alkeita. Tunneilla myös temppuillaan ja tutustutaan erilaisiin välineisiin. 


Välinevoimistelu ja akrobatia 6-8v. ja 9-12v. 

Tunnilla harjoitellaan voimistelun lajitaitoja sekä tutustutaan voimisteluvälineisiin (pallo, naru, vanne). Tunnilla päästään myös harjoittelemaan akrobatian alkeita sekä kokeilemaan vaikeampiakin temppuja. Tunti pidetään Vähä-Heikkilän koululla.


 

Ilmoittaudu heti!

 

Maija Mannerros 
harrastustoiminnan vastaava
puh. 040 046 3686 (ma-to klo 11-16)
maija.mannerros(at)lahjantytot.fi