Valens

Kuva:Marko Rikkonen

Valens-edustuslinja
 

Lahjan Tytöt tähtää joukkuevoimistelun valmennustoiminnan kehittämiseen kohti huippu-urheilua. Seura tarjoaa pitkän tähtäimen suunnitelmallista valmennusta, joka mahdollistaa voimisteleville yksilöille joukkuevoimistelun kansallisen ja kansainvälisen kärjen tavoittelun.

Seuran Valens-valmennuslinjalle valittavat joukkueet toimivat seuran edustusjoukkueina omissa ikäsarjoissaan ja ne kantavat yhteistä nimeä; Valens. Nimi on latinaa ja se tarkoittaa voimakasta ja vahvaa. Merkitykseltään nimi sopii Lahjan Tyttöjen joukkueille hienosti, sillä seuran valmennusfilosofia perustuu yhteistyölle, yrittämiselle ja sinnikkyydelle. Yhdessä olemme voimakkaampia ja periksiantamattomuus tekee meistä vahvoja.

Seuran valmennuslinjalle voidaan valita vuosittain joukkueita, jotka täyttävät valmennuslinjan voimistelulliset vaatimukset ja sitoutuvat valmennustyössä edustuslinjan tavoitteisiin.

Tutustu Valens-joukkueisiin.


 

HAKU VALENS-VALMENNUSLINJAN JOUKKUEISIIN

 
Haku yli 14-vuotiaiden SM-sarjan Sanix Valens -seurayhteistyöjoukkueisiin aukeaa pian. Etukäteistiedustelut valmentaja Eveliina Johanssonilta eveliina.johansson@lahjantytot.fi
 

Lahjan Tyttöjen ja Turun Pyrkivän seurayhteistyöjoukkueita muodostetaan kesällä 2019 seuraavasti:

14-16-vuotiaiden SM-sarja – kolme joukkuetta

Yli 16-vuotiaiden SM-sarja – kaksi joukkuetta 

 

Yhteydenotot:

Päävalmentaja Aija Laihinen aija.laihinen@lahjantytot.fi p 044 2379108