SV Sestra Junior

Kuva: Marko Rikkonen

SV Sestra Junior on Lahjan Tyttöjen ja Turun Pyrkivän seurayhteistyöjoukkue. Joukkueessa voimistelee kaudella 2019-2020 yksitoista taitavaa voimistelijaa. Useimmat joukkueen voimistelijoista ovat aikaisemmin voimistelleet seurayhteistyötiimin seurojen edustusjoukkueissa ja kuuluvat näin ollen kevään 2019 SM-mitalisteihin. Joukkueen tavoitteena on kilpailla joukkuevoimistelussa kansallisella huipulla ja saavuttaa menestystä kansainvälisissä kisoissa. Joukkue kilpailee syksyllä 2019 12–14-vuotiaiden SM-sarjassa ja nousee keväällä 2020 junioreiden SM-sarjaan.

 

SV Sestra Juniorin voimistelijat ovat syntyneet vuosina 2004-2006. Joukkue harjoittelee säännöllisesti 5 kertaa viikossa, mutta treenituntien määrä vaihtelee merkittävästi treeniviikon raskaudesta riippuen. Joukkue kuuluu kaudella 2019-2020 Voimisteluliiton valtakunnalliseen SM2B-rinkiin.

 

Joukkueessa voimistelevat: Amélie Köpilä, Daniela Bacsó, Emma-Lina Laaksonen, Han Nguyen, Jessica Vuorinen, Judit Lindén, Kiia Karttunen, Liia Matikainen, Nella Kaunisto, Nelli Lajunen ja Vilma Kuisma

 

Joukkuetta valmentavat:

Vastuuvalmentajat: Heidi Junttila ja Milja Hintsanen
Valmentajat: Ronja Ojala
Apuvalmentajat: Moona Entala ja Janina Tuominen

 

Psyykkisestä valmennuksesta vastaa: Susanna Mustajärvi


Joukkueenjohtajina toimivat: Heidi Matikainen ja Katri Kaunisto

 

Ota yhteyttä: Heidi Junttila, heidi.junttila(at)lahjantytot.fi

 

Seuraa joukkuetta somessa:
Instagram: @sv.sestrajunior