Valmennusjärjestelmä

 

Ikäkausivalmennus Lahjan Tytöissä

 

Joukkuevoimisteluvalmennus on korkealle tasolle tähtäävää valmennusta. Jokaisen joukkueen valmennukseen panostetaan ja jokaisen voimistelijan kehittyminen on  keskeisin valmennuksen tavoite. Lahjan Tytöt on seura, joka arvostaa kaiken tasoisia voimistelijoita ja haluaa tarjota kaikille joukkueille iloa ja onnistumisen tunteita omalla taitotasollaan - harrasteesta huipulle.

Lahjan Tytöissä toteutetaan ikäkausivalmennuksen periaatteita. Jokaisessa ikäkaudessa (kaksi vuotta) on useampi joukkue, joten Lahjan Tytöissä on mahdollista harrastaa joukkuevoimistelua aina omalle motivaatio- ja taitotasolle sopivassa joukkueessa. Tämä on voimistelijalle turvallista ja palkitsevaa.

Saman ikäkauden valmennustiimit ja joukkueet tekevät yhteistyötä ja kehittävät valmennusta yhdessä. Siirtyminen ikäkauden sisällä joukkueesta toiseen on joustavaa. Päätökset sopivasta joukkueesta tehdään aina yhdessä keskustellen perheen, voimistelijan, ikäkauden valmentajien ja valmennuspäällikön kanssa. Keskustelu ja avoimuus ovat tärkeässä asemassa.

 

Tutustu Lahjan Tyttöjen ikäkausijoukkueisiin