Kesän JV-leirit

Lahjan Tytöt järjestää kesäkuussa joukkuevoimistelun joukkueilleen neljän päivän mittaisia kesäleirityksiä. Leiri on monipuolinen voimisteluleiri, joka sisältää mm. monipuolista taitoharjoittelua, fysiikkatreenejä sisällä ja ulkona sekä hauskoja kisailuja. 

Lahjan JV-valmennuksen kesäleirin tarkoituksena on oppia uusia taitoja ja kehittyä voimistelijana, kohottaa yhteishenkeä, tutustua uusiin kavereihin ja pitää hauskaa.

Leirit kestävät maanantaista torstaihin (viikolla 23 Milea-ikäkausi vain ma-ke). Varsinainen leiriaika on klo 8.30-15.30, mutta valmentajat ovat paikalla klo 8-16 välisenä aikana. Olethan yhteydessä, mikäli toivot vielä joustavammat ajat, eli esim. ennen klo 08.00.

Leiri pidetään Turun alueen kouluissa/halleissa, Talent Training Centerillä sekä ulkona. Lukujärjestys lähetetään osallistujille myöhemmin valmentajien kautta.

Leirille mukaan tarvitaan oma juomapullo, pieni käsidesi, kylmäpussi, sukat, tossut, naru, pallo, kuminauha, pehmuste ja ulkoiluun sopivat varusteet (lenkkarit, päähine, aurinkorasva). 

Leirin hinta on 120 € ja hintaan kuuluu valmennus sekä lämmin lounas ja välipala jokaisena päivänä. 

Tiedustelut: 
Venla Saha
venla.saha@lahjantytot.fi


Viikolla 23 Milea- ja Amilia ikäkaudet.

Milea-ikäkausi ilmoittaudu mukaan tästä!

Amilia-ikäkausi lmoittaudu mukaan tästä!

Viikolla 24 Lumia- ja Isla-ikäkaudet, Valens Pre Junior, Livia X sekä Kilpa-Avena.

Kaikki ikäkaudet: ilmoittaudu mukaan tästä!