KESÄ 2023

Kesä 2023 on pian täällä!

Lue lisää kesällä järjestettävästä lasten toiminnastamme alta sekä sivupalkeista. 

Turkulainen voimistelu- ja tanssiseura Lahjan Tytöt järjestää tulevana kesänä 2023 monipuolisesti lasten harrastustoimintaa ja erilaisia liikunnallisia leirejä. Kesällä on ihanaa liikkua ja viettää aikaa rennosti yhdessä kavereiden kanssa. Tule mukaan kivaan lasten kesätoimintaan! 

Lasten liikunnalliset kesäleirit 

Lasten kesän leireillä voimistellaan, tanssitaan, temppuillaan, pelaillaan, leikitään, ulkoillaan ja liikutaan yhdessä iloisella mielellä. Lahjan Tytöt on järjestänyt suosittuja kesäleirejä jo pitkään ja tarjolla on jälleen sekä päivällä toteuttavia leirejä että yön yli kestävä perinteikäs leiri. 

Yön yli kestävä kesäleiri, Sauvon Ahtela

Kesällä 2023 voimistelun ja tanssin yöleiri pidetään kesäkuussa 18.6.-21.6. viihtyisässä Sauvon Ahtelassa lähellä Turkua. Leirille on kaikille yhteinen Turusta lähtevä bussikuljetus. Kesäleiri on tarkoitettu 2015-2008-syntyneille lapsille. Tanssin, voimistelun ja muun liikunnan lisäksi yöleirillä lapset pääsevät muun muassa uimaan, saunomaan, suunnistamaan ja viettämään mukavaa aikaa yhdessä tunnelmallisen leirinuotion ääressä. 

TS tanssi- ja voimistelukoulu, Turku

Turussa Lahjan Tyttöjen omissa tiloissa järjestetään kesäkuussa puolestaan jo monena vuonna pidetty liikunnallinen päiväleiri TS tanssi- ja voimistelukoulu. TS-kouluissa tutustutaan monipuolisesti tanssin ja voimistelun maailmaan ja välineisiin (pallo, vanne, nauha, naru, keilat yms.), akrobatian, tanssin ja joukkuevoimistelun alkeisiin sekä harjoitellaan muun muassa hauskaa sirkustelua. Päiväleirille on ryhmiä eri ikäisille lapsille 2018-syntyneistä 2010-syntyneisiin. 

Kesän lasten voimistelun ja tanssin harrastustunnit

Tanssi- ja voimisteluleirien lisäksi Lahjan Tytöt järjestää Turussa muuta liikunnallista harrastustoimintaa lapsille kesän aikana. Kesän harrastustunnit pidetään Lahjan Tyttöjen omissa tiloissa Turun keskustassa Yliopistonkadulla tai Turun kouluissa. Harrastustunteja on erilaisia, kuten esimerkiksi tanssi-, voimistelu-, temppuilu- ja sirkustunteja. 

Kesän voimistelun ja tanssin valmennustoiminnan leirit, Turku

Kesällä joukkuevoimistelu- ja tanssivalmennuksen joukkueemme leireivät lajien omilla suosituilla kesäleireillä. Tutustu valmennustoimintaamme ja hae rohkeasti mukaan joukkueisiin. Kesällä on hyvä aika tulla mukaan voimistelun ja tanssin valmennustoimintaan, kun uusi kausi on juuri alkamassa. Järjestämme kesällä 2023 myös kaikille avoimen joukkuevoimistelun Valens-leirin, jonne voivat ilmoittautua mukaan kaikki kiinnostuneet joukkueesta ja taustasta riippumatta. Leirillä harjoitellaan joukkuevoimistelun perustreeniä ja kehitetään fysiikkaa monipuolisesti päätoimisten Valens-huippuvoimistelulinjan valmentajien johdolla.

Ilmoittaudu mukaan!

Hyppää mukaan iloiseen lasten voimistelun ja tanssin harrastustoimintaamme Turun alueella kesällä 2023! Sivupalkista löydät tarkat aikataulut ja muuta lisätietoa lasten leireistä sekä muista kesän harrastusmahdollisuuksista ja linkit ilmoittautumisiin. 

Vastaamme mielellämme, jos sinulla on jotain kysyttävää kesän 2023 leireistä tai muusta kesän harrastustoiminnasta. 

Ota yhteyttä: 

toimisto@lahjantytot.fi

Nähdään kesän 2023 leireillä ja harrastustunneilla, lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme!