Kesän JV-leirit

Lahjan Tytöt järjestää kesäkuussa joukkuevoimistelun joukkueilleen neljän päivän mittaisia kesäleirityksiä. Leiri on monipuolinen voimisteluleiri, joka sisältää mm. monipuolista taitoharjoittelua, fysiikkatreenejä sisällä ja ulkona sekä hauskoja kisailuja. 

Lahjan JV-valmennuksen kesäleirin tarkoituksena on oppia uusia taitoja ja kehittyä voimistelijana, kohottaa yhteishenkeä, tutustua uusiin kavereihin ja pitää hauskaa.

Leirit kestävät maanantaista torstaihin. Varsinainen leiriaika on klo 8.30-15.30, mutta valmentajat ovat paikalla tarvittaessa klo 8-16 välisenä aikana. Olethan yhteydessä, mikäli toivot vielä joustavammat ajat (esim. ennen klo 08.00).

Leiri pidetään Turun alueen kouluissa/halleissa, Talent Training Centerillä sekä ulkona. Lukujärjestys lähetetään osallistujille myöhemmin valmentajien kautta.

Leirille mukaan tarvitaan oma juomapullo, pieni käsidesi, kylmäpussi, sukat, tossut, naru, pallo, kuminauha, pehmuste ja ulkoiluun sopivat varusteet (lenkkarit, päähine, aurinkorasva). 

Leirin hinta on 120 € ja hintaan kuuluu valmennus sekä lämmin lounas ja välipala jokaisena päivänä. 

Tiedustelut: 
Siiri Saarinen
siiri.saarinen@lahjantytot.fi


Viikolla 23 5.-8.6.2023

Lumia-ikäkausi, Valens Pre Junior, Isla Pre Junior

Blue, Kilpa-Avena, Livia X ja Kilpa-Isla

Viikolla 24 12.-15.6.2023

Milea- ja Amilia-ikäkaudet