Kesäleiri Sauvon Ahtelassa

Perinteinen Lahjan Tyttöjen kesäleiri järjestetään kesällä su 18.6.-ke 21.6.2023. Kesäleiri on suunnattu 2009-2015 -syntyneille. Leirillä lapset ja nuoret jaetaan eri ikäryhmiin.

Leirille lähdetään sunnuntaina noin klo 16 ja leiri päättyy vanhempainiltaan keskiviikkona klo 17.30-20. Vanhempainillan aikana vanhemmat saavat tutustua leiripaikkaan sekä osallistua leikkimieliseen liikunnalliseen ohjelmaan. Illan päätteeksi istuskelemme leirinuotiolla. Leiriläisille ei ole järjestetty yhteistä paluukyytiä, vaan leiriltä lähdetään kotiin vanhempien kyydeillä.

Leirin hinta on Lahjan Tyttöjen jäsenille ja OP Turun seudun asiakkaille 180€ ja ei-jäsenille 200€. Hinta sisältää bussikuljetuksen leiripaikalle, majoituksen, ruokailut sekä leiriohjelman. 

Leirillä yövytään useammassa eri mökissä. Pienempien leiriläisten mökeissä yöpyy tukena ja turvana joku leirin apuohjaajista. Leirillä mm. tanssitaan, temppuillaan, pelataan, uidaan, saunotaan, voimistellaan, leikitään, suunnistetaan ja vietetään aikaa yhdessä mm. leirinuotiolla.

Tule sinäkin mukaan ikimuistoiselle Lahjan Tyttöjen kesäleirille!


Kesäleirin peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta 16.5. mennessä. Sairastapauksissa myöhäisempi peruutus on mahdollista lääkärintodistuksella. 16.5. jälkeen peruutuksista veloitetaan jo aiheutuneet kulut.

Lisätiedot:
Siiri Saarinen
siiri.saarinen@lahjantytot.fi


Ilmoittautuminen:

Leirille mahtuu mukaan 75 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirille voidaan ottaa mukaan myös jonotuspaikoilta, mikäli saamme lisää majoituspaikkoja tai paikkoja vapautuu. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittauduthan pikaisesti!

Ilmoittautuminen alkaa la 1.4.2023 klo 12.00 MyClubissa alla olevan linkin kautta.

Uudet jäsenet voivat rekisteröityä halutessaan jo valmiiksi Lahjan Tyttöjen MyClubiin tämän linkin kautta.