Valmennusryhmien leiri Tippsundissa


VALMENNUSRYHMIEN KESÄLEIRI TAIVASSALON TIPPSUNDISSA

su 6.8. - ti 8.8.2023

Elokuussa järjestetään kesäkuun perinteisen leirin lisäksi valmennusryhmille kohdistetumpi leiri 2012-2007 -syntyneille voimistelijoille ja tanssijoille. Leirillä painotetaan leirielämysten lisäksi voimistelua ja tanssia tukevaa fysiikkaharjoittelua.

Leirille mahtuu mukaan 42 ensin ilmoittautunutta. Leirille voidaan ottaa mukaan myös jonotuspaikoilta, mikäli saamme lisää majoituspaikkoja tai paikkoja vapautuu. Leirin hinta on Lahjan Tyttöjen jäsenille 95€. Hinta sisältää bussikuljetuksen leiripaikalle, majoituksen, ruokailut sekä leiriohjelman.

Luonnonkaunis Tippsund on merenrannalla sijaitseva leiripaikka, joka on Turun kaupungin omistama. Leirialueeseen kuuluu iso rakennus, jossa on ruokasali, keittiö ja wc:t. Tarvittaessa ruokasalia käytetään myös liikuntatilana. Rannan tuntumassa on saunarakennus.

Leirillä yövytään kuuden hengen mökeissä (sis. sähkö). Leirillä harjoitellaan monipuolisesti fysiikkaa ja eri urheilulajeja, uidaan, saunotaan, leikitään, pelataan ja vietetään aikaa yhdessä mm. leirinuotiolla.

Leirille lähdetään su 6.8. aamupäivällä ja kotiin palataan tiistaina illalla 8.8. Leirille kuljetaan edestakaisin bussilla.

Leiristä vastaa Siiri Saarinen. Muut valmentajat selviävät lähempänä leirin ajankohtaa. 

Lisätiedot: 

Siiri Saarinen, siiri.saarinen(at)lahjantytot.fi

Ilmoittautuminen alkaa to 1.6.2023 klo 12.00.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittauduthan pikaisesti! Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet heinäkuun aikana (mm. varusteluettelo ja informaatio lähtöpaikasta)