Kirkel ja Zweibrücken 2005

 

Upealla ohjelmallaan tytöt välittivät jälleen suomalaista huippuvoimistelua ja soaamista maailmalle.

 

ESIINTYMISMATKA SAKSAAN KESÄLLÄ 2005

Lahjat Tytöt saivat kutsun esiintymään Etelä-Saksaan, Kirkelin pikkukaupunkiin paikallisen Eisbären Clubin 25-vuotisjuhlatapahtumaan. Edustajiksi valittiin tällä kertaa Fiorit –joukkue, eli: Michaela, Kitta, Elina, Lina, Lea, Siiri, Vilhelmiin ja Laura. Ohjaajana toimi Johanna ja matkanjohtajana Minna.

Matkaan lähdettiin 7.7. lentäen Frankfurtiin ja sieltä bussilla edelleen Kirkeliin. Majoittautuminen oli paikallisissa perheissä. Itse juhlapäivänä oli esiintymisiä 5 kertaa, ensimmäinen klo 11.00 ja viimeinen klo 21.00. Esiintymiset tapahtuivat isossa juhlateltassa, ohjelmat sujuivat hyvin ja yleisö piti näkemästään. Tilaisuudessa saimme kukin muistoksi kunniakirjan sekä Eisbären Clubin logolla varustetun herätyskellon. Kaikki ohjelmanumerot esitettiin myös toisessa ”ystäväkaupungissamme” Zweibrückenissä. Alueellisissa jazztanssikilpailuissa, joissa meidän piti olla vain katsojina, esitettiin vielä joukkueohjelma, joka sai siellä valtaisat suosionosoitukset !

Vapaapäivänä tehtiin bussimatka Luxemburgiin ja Ranskaan ja viimeinen päivä 11.7. Ennen lähtöä vietettiin shoppaillen Saarbrückenissä.

Koko matka sujui kaikin puolin mukavasti ja iloisissa merkeissä,ystävyyssuhteemme Saksaan tulee varmasti jatkumaan!

    

Perinteitä kunnioittaen yleisölle esitettiin suomalaista kansantanssia kansallispuvuissa.