Rekrytointi

HALUATKO MUKAAN LAHJAN TYTTÖJEN UPEAAN VALMENTAJIEN JA OHJAAJIEN JOUKKOON? 

Etsimme positiivisia, energisiä ja luotettavia ohjaajia, valmentajia sekä apuohjaajia  mukaan seuramme toimintaan! Onko sinulla oma liikuntatausta ja tulet hyvin toimeen lasten kanssa? Kenenkään ei tarvitse valmiiksi olla huippuvalmentaja tai ohjaaja, koulutamme valmentajia ja ohjaajiamme jatkuvasti. Täytä alla oleva hakemus tai ota meihin yhteyttä! 

Valmentamaan, ohjaamaan tai apuohjaajaksi Lahjan Tyttöihin?

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Lahjan Tyttöjen Liikunnallisille synttäreille sekä perheliikunnan, lasten ja nuorten harrastustunneille etsitään uusia ohjaajia! 

Oletko iloinen, innokas ja liikunnallinen, tulet lasten kanssa hyvin toimeen ja haluaisit toimia ohjaajana tai apuohjaajana?

Lahjan Tytöt etsii uusia ohjaajia ja apuohjaajia Liikunnallisille synttäreille, joita järjestetään keskustan toimitiloissamme viikonloppuisin. Lisätietoa synttäreistä löydät täältä: https://www.lahjantytot.fi/tapahtumat/liikunnalliset-synttarit/

Synttäriohjaajilta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää ja kokemusta lasten kanssa toimimisesta. Apuohjaajaksi voivat hakea 15 vuotta täyttäneet. 

Harrastustoiminnan perheliikunnan, lasten ja nuorten ryhmiin etsitään myös jatkuvasti uusia ohjaajia ja mahdollisesti olemme tammikuussa 2019 aloittamassa muutamia uusia harrastustoiminnan ryhmiä. Harrastustoiminnan ohjaajilta edellytetään 18 vuoden ikää ja kokemusta lasten kanssa toimimisesta. Kerrothan hakemuksessasi oletko käynyt voimistelu-, tanssi- tai liikuntakoulutuksia ja mikä on oma liikuntataustasi. Lahjan Tytöissä panostetaan ohjaajien kouluttamiseen ja tarjoamme kaikille ohjaajillemme mahdollisuuden osallistua monipuolisesti mm. Voimisteluliiton koulutuksiin. 

Lisätietoa harrastustoiminnastamme löydät täältä:  https://www.lahjantytot.fi/harrastustunnit/

 

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse Maija Mannerrosille: maija.mannerros(at)lahjantytot.fi