Tiedotteet

Lahjan Tyttöjen päivitetty tiedote koronaviruksesta 07.04.2020   

 

Lahjan Tyttöjen harrastustoiminta on keskeytetty, ja valmennustoiminta pyörii etänä 13.5. asti varotoimenpiteenä koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Seuraamme koronavirusepidemiatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä jatkuvasti. Viestimme uusista päätöksistä ja linjauksista tarvittaessa. 


Harrastustoiminnan kautta jatketaan kesän ajan ja korvaamme näin keväältä peruuntuneet kerrat kaikille harrastajille. (7-9 kertaa ryhmästä riippuen). Kesän aikatauluista informoimme heti, kun tilanne sen sallii. 

Kevätjuhla peruuntuu myös hallituksen määräysten mukaisesti.

Valmennusryhmät jatkavat harjoittelua kotitreenien sekä etätreenien avulla, omien valmentajien ohjeiden mukaisesti. Naisten ja junioreiden seurayhteistyöjoukkueiden tilanteesta päätetään ja tullaan tiedottamaan joukkueille erikseen.

Valmennusryhmien paluusta treenisaleille infotaan valmentajien toimesta heti kun tilanne sen sallii.
 

Päivitetty versio Lahjan Tyttöjen ohjeistuksesta tilannetta koskien löytyy nettisivuilta uutisten alta, osoitteesta www.lahjantytot.fi

Harrastustuntien ja valmennustoiminnan tauon aikana jaamme kaiken ikäisille sopivia liikuntavinkkejä ja liikuntatunteja kotona tehtäväksi. Vinkit jaetaan Lahjan Tyttöjen Facebookissa ja Instagramissa sekä Lahjan Tyttöjen Youtube-tilillä.
 

Koronavirukasen aiheuttama poikkeustila pakottaa meidät kaikki etsimään uusia keinoja arjen pyörittämiseen, tsemppiä kaikkiin koteihin! Yritämme tarjota myös tässä erikoislaatuisessa tilanteessa mahdollisuuksia liikunnan harrastamiseen sekä valmentautumiseen siten, että toimimme kuitenkin terveyttä ja turvallisuutta edistäen. Haluamme toivottaa aurinkoisia kevätpäiviä ja liikunnan iloa jokaiselle hankalasta tilanteesta huolimatta! 
 

Lisätiedot:  saara.kuusinen(at)lahjantytot.fi
Lahjan Tyttöjen päivitetty tiedote koronaviruksesta 20.3.2020   

 

Lahjan Tyttöjen harrastus- ja valmennustoiminta on keskeytetty ainakin 13.4. asti varotoimenpiteenä koronaviruksen leviämisen estämiseksi. 
 

Seuraamme koronavirusepidemiatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä jatkuvasti. Viestimme uusista päätöksistä ja linjauksista tarvittaessa, viimeistään kuitenkin 8.4.2020.

Harrastustoiminnan kautta pyritään mahdollisuuksien mukaan ja tilanteen sen salliessa jatkamaan toukokuun loppuun / kesäkuun alkuun, ja mahdollisesti järjestämään kevätjuhlan kesäkuun alussa.

Päivitetty versio Lahjan Tyttöjen ohjeistuksesta tilannetta koskien löytyy nettisivuilta uutisten alta, osoitteesta www.lahjantytot.fi

Harrastustuntien ja valmennustoiminnan tauon aikana jaamme kaiken ikäisille sopiva liikuntavinkkejä kotona tehtäväksi. Vinkit jaetaan Lahjan Tyttöjen Facebookissa ja Instagramissa sekä ensi viikolla avautuvalla Lahjan Tyttöjen Youtube-tilillä. Linkki Youtube-tilille tulee löytymään Facebook-postauksista ja Lahjan Tyttöjen nettisivuilta.

Valmennusryhmien valmennus toteutetaan kotiharjoitusohjelmien avulla.

Naisten ja junioreiden seurayhteistyöjoukkueiden tilanteesta päätetään ja tullaan tiedottamaan joukkueille erikseen.


Harraste- ja valmennuskauden yllättävä keskeytyminen tuo meidät kaikki uusien haasteiden eteen. Lahjan Tytöt on joutunut perumaan molemmat kevään suuret kilpailut (Show Your Dance by Cailap &  Elastic Cup) ja kevätjuhlankin järjestäminen on vielä epävarmaa. Näiden tapahtumien väliin jääminen on seuralle taloudellisesti todella iso tappio. Haaste voidaan kuitenkin voittaa yhdessä - lähde sinäkin mukaan tukemaan meidän seuraa!

Kaikki halukkaat voivat tukea Lahjan Tyttöjä ostamalla arpoja nettisivujen kautta: https://www.lahjantytot.fi/lahjan-tytot/tue-meita/lahjan-tyttojen-arpa/tilauslomake/. Arvat laskutetaan sähköpostitse tilauksen jälkeen ja noudetaan erikseen ilmoitettuna aikana. Lyhty-arpajaisista on mahdollista voittaa upeita palkintoja!  Päävoittoina on esimerkiksi henkilöautoja ja veneitä. Muita upeita voittoja on yli 145 000 kpl – voittojen yhteisarvo on yli 2,5 miljoonaa euroa!

Voit myös tukea Lahjan Tyttöjä maksamalla Lahjan Tyttöjen kannatusjäsenmaksun. Maksu  on 20€ / 50€ / 100€ / haluamasi summa oman valintasi mukaan. Kannatusjäseneksi voi ryhtyä kuka tahansa Lahjan Tyttöjen toiminnan tukemisesta kiinnostunut yksityinen henkilö, yritys tai yhteisö. Kannatusjäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. Kaikille kannatusjäsenmaksun maksaneille lähetetään Lahjan Tyttöjen Lahjakas-lehti keväisin. Maksajan suostumuksella kannatusjäsenmaksun maksaneiden nimet lisätään Lahjan Tyttöjen nettisivuille  ja mainitaan sosiaalisessa mediassa. 

 

Poikkeuslaatuinen tilanne tuo meidät kaikki uuden eteen ja haluamme lähettää kaikille positiivista energiaa tuleviin viikkoihin. Pahoittelemme osaltamme tilanteen aiheuttamia muutoksia ja pyrimme toiminnallamme mahdollistamaan harjoittelun ilman terveyteen kohdistuvaa riskiä. Pidetään kuitenkin yhdessä yllä liikunnan iloa, tällä hetkellä kotitreenien ja ulkoilun keinoin!


Lisätiedot:  saara.kuusinen@lahjantytot.fiLahjan Tyttöjen päivitetty tiedote koronaviruksesta 15.3.2020 klo 15.15

 

Lahjan Tyttöjen valmennusjoukkueiden harjoitukset on harrastustuntien tapaan peruttu 29.3. asti. Toiminta keskeytetään varotoimenpiteenä koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Valmennusryhmien valmennus toteutetaan kotiharjoitusohjelmien avulla. Naisten ja junioreiden seurayhteistyöjoukkueiden tilanteesta päätetään ja tullaan tiedottamaan joukkueille erikseen.

Voimisteluliiton tiedote koskien joukkuevoimistelun kisakauden muutoksia löytyy täältä: https://www.voimistelu.fi/fi/Uutiset-ja-materiaalit/Uutishuone/Artikkeli/ArticleId/3281?Return=102. Syksyn 2020 kilpailujen välinesarjat perutaan ja syksyllä kilpaillaan vapaaohjelmilla. Voimisteluliitto tiedottaa muista mahdollisista muutoksista sekä käytännön asioista myöhemmin. 

 

Seuraamme koronavirusepidemiatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä jatkuvasti. Viestimme uusista päätöksistä ja linjauksista tarvittaessa, viimeistään kuitenkin 27.3.2020.
 

Päivitetty versio Lahjan Tyttöjen ohjeistuksesta tilannetta koskien löytyy nettisivuilta uutisten alta, osoitteesta www.lahjantytot.fi

 

Poikkeuslaatuinen tilanne tuo meidät kaikki uuden eteen ja haluamme lähettää kaikille positiivista energiaa tuleviin viikkoihin. Pahoittelemme osaltamme tilanteen aiheuttamia muutoksia ja pyrimme toiminnallamme mahdollistamaan harjoittelun ilman terveyteen kohdistuvaa riskiä. Pidetään kuitenkin yhdessä yllä liikunnan iloa, tällä hetkellä kotitreenien ja ulkoilun keinoin!

 

Lisätiedot:  saara.kuusinen@lahjantytot.fi
Lahjan Tyttöjen päivitetty tiedote koronaviruksesta 13.3.2020


THL:n antaman tarkemman ohjeistuksen mukaisesti Lahjan Tytöt keskeyttää kaikkien harrasteryhmien toiminnan 13.3.-29.3. väliseksi ajaksi. Toiminta keskeytetään varotoimenpiteenä koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Keskeytyksen takia pitämättä jääneet tunnit pyritään korvaamaan myöhemmin. Keskeytys koskee kaikkia perheliikuntaryhmiä, lasten ja nuorten harrasteryhmiä sekä aikuisten ja senioreiden ryhmäliikuntatunteja. 

Harrasteryhmien toiminnan jatkosta tiedotetaan seuraavan kerran viimeistään viikolla 13.

Valmennusryhmien toiminta keskeytetään loppuviikoksi ja jatkosta tiedotetaan sunnuntaina 15.3. valmennusryhmien osalta. 


Pahoittelemme muutoksia ja tiedotamme mahdollisista uusista ohjeistuksista välittömästi. Päivitetty versio Lahjan Tyttöjen ohjeistuksesta tilannetta koskien löytyy nettisivuilta uutisten alta, osoitteesta www.lahjantytot.fi. Seuramme johto seuraa tilannetta jatkuvasti. Haluamme kaikin toimin estää koronaviruksen leviämisen laajemmalle.Yhteydenotot asiaan liittyen: 
saara.kuusinen(at)lahjantytot.fi 


 

Käsien pesu 

 

Pese kädet: 

• kun tulet ulkoa sisään 

• ennen ruoan laittoa ja ruokailua 

• wc-käynnin jälkeen 

• niistämisen, yskimisen tai aivastamisen jälkeen 

• kun olet koskenut samoja pintoja kuin flunssainen henkilö. 

 

Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi. 

 

Yskiminen 

 

• Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. 

• Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi. 

• Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin