Lahjan Tyttöjen tuki-taulun tilaus

Tunnetun turkulaisen, pitkänlinjan taidegraafikon ja taidemaalarin Hanna Variksen Lahjan Tytöille tehty upea tukiteos on nyt myynnissä!

Projektissa Hanna työsti yhteistyössä Lahjan Tyttöjen kanssa lyyrisen kauniista Euforia-teoksestaan Lahjan Tyttöjen värimaailmaa kunnioittavan teoksen myyntiin taloudellisesti hankalana koronavuonna.  Euforia-teos valittiin Lahjan Tyttöjen teoksen lähtökohdaksi, koska se huokuu liikettä, taiteellisuutta ja kepeää sulavuutta – samoja asioita kuin Lahjan Tyttöjen toiminta.

Ostamalla teoksen voit tukea Lahjan Tyttöjen toimintaa!

Lahjan Tytöille työstetyn teoksen hinta on 100 € kehystettynä. Teos taustoineen on kokonaisuudessaan A4-kokoinen, ja kehystettynä sen koko on leveydeltään 31 cm x korkeudeltaan 41 cm. Itse kuvan leveys on 12 cm  ja korkeus 16  cm.Tutustu Hanna Varikseen: https://hannavaris.com

Vielä ehdit tilaamaan taulun pukinkonttiin!


Huomioithan, että tilauksesi menee läpi vain jos saat siitä vahvistussähköpostin! Vahvistussähköposti tulee yhdistysavain.fi-osoitteesta, muistathan tarkistaa myös roskapostikansion. Mikäli et saa vahvistussähköpostia, teethän tilauksen uudestaan, ja kirjota tieto tästä kohtaan lisätiedot. Kiitos tuestasi!