Kannatusjäsenmaksu

Kannata Lahjan Tyttöjen toimintaa! 


Maksamalla kannatusjäsenmaksun tuet Lahjan Tyttöjen laadukasta harraste- ja valmennustoimintaa ja edistät toiminnan laatua ja monipuolisuutta. Erityisesti nyt tarvitsemme tukeasi, kun harraste- ja valmennuskauden yllättävä keskeytyminen koronaepidemian vuoksi tuo meidät kaikki uusien haasteiden eteen. Lahjan Tytöt on joutunut perumaan molemmat kevään suuret kilpailut (Show Your Dance by Cailap & Elastic Cup) ja kevätjuhlankin järjestäminen on vielä epävarmaa. Näiden tapahtumien väliin jääminen on seuralle taloudellisesti todella iso tappio. Haaste voidaan kuitenkin voittaa yhdessä - lähde sinäkin mukaan tukemaan meidän seuraa!

Lahjan Tyttöjen kannatusjäsenmaksu on  50€ / 100€ / haluamasi summa oman valintasi mukaan. Kannatusjäseneksi voi ryhtyä kuka tahansa Lahjan Tyttöjen toiminnan tukemisesta kiinnostunut yksityinen henkilö, yritys tai yhteisö. 

Kannatusjäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. Kaikille kannatusjäsenmaksun maksaneille lähetetään Lahjan Tyttöjen Lahjakas-lehti keväisin. 

Maksajan suostumuksella kannatusjäsenmaksun maksaneiden nimet lisätään Lahjan Tyttöjen nettisivuille  ja mainitaan sosiaalisessa mediassa. 

Kannatusjäsenmaksu ei normaalin jäsenmaksun tapaan sisällä jäsenetuja. 

Kannatusjäseneksi voit liittyä allaolevalla lomakkeella. Kun olet täyttänyt lomakkeen, saat sähköpostitse laskun viikon kuluessa.

Kannatusjäsenmaksun suuruus
Nimen julkaisu seuran seuran nettisivulla / sosiaalisessa mediassa (kannatusjäsenmaksun summaa ei julkaista)*