Etätreenit

Poikkeustilanteesta johtuen Lahjan Tyttöjen valmennusryhmät harjoittelevat etätreenien ja kotitreenien avulla. 


Lahjan Tytöt tarjoaa myös muutamia yhteisiä etätreenejä, jotka on suunnattu Lahjan Tyttöjen valmennustoiminnassa oleville. Treenit toteutetaan Zoom-ohjelma avulla.  Kysy lisää etätreeneistä joukkeesi jojolta tai vastuuvalmentajalta! 
 

Etätreenien sisältö:

Kaikki etätreenit on suunniteltu perustreeneiksi, joilla harjoitetaan voimisteluun vaadittuja tekniikoita ja liikeratoja, joiden harjoittelu sopii niin pienille voimistelijoille kuin isommillekin. Koska treenit halutaan tarjota mahdollisimman monelle, pyritään toistomäärillä sekä esimerkiksi kuminauhan käytöllä tuomaan vaihtelua taitotasoon. Pyrimme painottamaan tätä vielä enemmän tulevissa treeneissä. Jokaisen on tärkeä pystyä tekemään oma parhaansa omalla tasollaan. Treenit on suunniteltu tehtäväksi myös niin, että ne voi tilasta ja olosuhteista huolimatta toteuttaa turvallisesti. Esimerkiksi hyppyharjoittelua tai ponnistuksia ei kannata tehdä siihen sopimattomalla alustalla.

Joku oli toivonut treeneissä enemmän henkilökohtaista palautetta. Mikäli toivoo henkilökohtaista palautetta, tulee Zoomiin lisätä voimistelijan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Kenenkään ei missään nimessä tarvitse lisätä nimeä, vaan jokainen voi kirjautua kuten haluaa. Jokainen varmasti kuitenkin ymmärtää, että 60 voimistelijalle henkilökohtaisen palautteen antaminen on haasteellista, joten emme pysty tätä takamaan. Treenin aikana kuitenkin korjataan tekniikkaan ja laatuun liittyviä asioita, joiden avulla jokainen pystyy suorittamaan liikkeet korjausten mukaan oikein.


Lahjan Tyttöjen YouTube-kanava.

Lahjan Tyttöjen YouTube-kanava löytyy täältä: https://www.youtube.com/channel/UCQy21LuNjz3WT0x9jLyo6gg)Taitovalmennus:

Tasapainotreeni (pitotasapaino, pystyvaaka, KPK-tasapaino): https://youtu.be/aYQd9OfzM34

Jalkatekniikka: https://youtu.be/pnEYRLKDqCo

Selän liikkuvuus: https://youtu.be/rmdmGSfOfDA

 
Perustreeni 1 - pronssimerkkiliikkeet: https://youtu.be/07vY0wFzltw

Piruettien perusteet: https://youtu.be/or02iDSq88Q


Tanssihaasteet:

1. https://www.youtube.com/watch?v=UAaqa8Y9K7I
2. https://youtu.be/q0t6XF3ae7Q
3. https://youtu.be/w9yT30dEPlE


Ulkoiluun:

Porrastreeni: https://youtu.be/C8KNo4qiAS0
Videoita jaetaan jatkuvasti lisää, pistä siis Youtube-kanava seurantaan!