Kesäleiri 2020 Eerikkilän Urheiluopistolla

HUOM!! LEIRI ON SIIRRETTY HEINÄKUULLE.
Ilmoittautuminen on nyt avoinna! Ilmoittautumiset viimeistään 10.6. mennessä. 

 

LAHJAN TYTTÖJEN KESÄLEIRI

EERIKKILÄN URHEILUOPISTOLLA  ma 27.7. - to 30.7.


Leirille pääsee 40 ensin ilmoittautunutta 2006-2012 -syntynyttä Lahjan Tyttöä. Leirin hinta on 230€, joka sisältää bussikuljetukset leiripaikalle ja takaisin, majoituksen (sis. petivaatteet), ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä monipuolisen leiriohjelman.

Eerikkilän urheiluopisto on liikunta- ja vapaa-ajankeskus Tammelan kunnassa Ruostejärven rannalla. Urheiluopisto tarjoaa loistavat puitteet leirin järjestämiseen. Alueella on useita ulkoliikunnan mahdollistavia kenttiä ja sisäliikuntaan on mahdollisuus monissa eri liikuntasaleissa. Lähistöllä on hyvät mahdollisuudet myös luontoretkeilyyn. Tämä leiri tulee olemaan ohjelmaltaan monipuolisempi kuin mikään aiemmin järjestetty Lahjan Tyttöjen kesäleiri!

Urheiluopistolla on ruokala, jossa saamme nauttia maittavan aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan. Tarjolla on aina useampia vaihtoehtoja, joten jokainen saa varmasti vatsansa täyteen! Erityisruokavaliot pystytään huomiomaan.

Leirillä yövymme Tammelan huoneistoissa 4-5 hengen huoneissa. Käytettävissämme on myös yhteisiä oleskelutiloja esim. iltaohjelmia varten. Leirialueella on mahdollisuus myös ulkona järjestettäville iltaohjelmille nuotion ääressä sekä saunomiseen ja uimiseen järvessä sekä uima-altaassa.

Leirin vastuuohjaajana toimii harrastustoiminnan vastaava Maija Mannerros. Leirin ohjaajina toimivat seuramme koulutetut ohjaajat ja valmentajat, joilla on kokemusta kesäleireistä monen vuoden ajalta. 

Kesäleirille tulee ilmoittautua 10.6. mennessä ja ilmoittautuminen on sitova. 

 

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittauduthan pikaisesti, jotta pääset mukaan! Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet heinäkuun aikana (mm. varusteluettelo, lasku ja informaatio lähtö- ja paluupaikasta)

 ”Jokaisen Lahjan Tytön tulee ainakin kerran elämässään kokea ikimuistoinen leirielämä!”

 

Lisätiedot:
Harrastustoiminnan vastaava
Maija Mannerros
maija.mannerros@lahjantytot.fi
p. 0400 463 686 (ma-to klo 11-16)