Kesäleiri 2020 Eerikkilän Urheiluopistolla

LAHJAN TYTTÖJEN KESÄLEIRI

EERIKKILÄN URHEILUOPISTOLLA  7.-10.6.2020


Leirille pääsee 40 ensin ilmoittautunutta 2006-2012 -syntynyttä Lahjan Tyttöä. Leirin hinta on 230€, joka sisältää bussikuljetukset leiripaikalle ja takaisin, majoituksen (sis. petivaatteet), ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä monipuolisen leiriohjelman.

Eerikkilän urheiluopisto on liikunta- ja vapaa-ajankeskus Tammelan kunnassa Ruostejärven rannalla. Urheiluopisto tarjoaa loistavat puitteet leirin järjestämiseen. Alueella on useita ulkoliikunnan mahdollistavia kenttiä ja sisäliikuntaan on mahdollisuus monissa eri liikuntasaleissa. Lähistöllä on hyvät mahdollisuudet myös luontoretkeilyyn. Tämä leiri tulee olemaan ohjelmaltaan monipuolisempi kuin mikään aiemmin järjestetty Lahjan Tyttöjen kesäleiri!

Urheiluopistolla on ruokala, jossa saamme nauttia maittavan aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan. Tarjolla on aina useampia vaihtoehtoja, joten jokainen saa varmasti vatsansa täyteen! Erityisruokavaliot pystytään huomiomaan.

Leirillä yövymme Tammelan huoneistoissa 4-5 hengen huoneissa. Käytettävissämme on myös yhteisiä oleskelutiloja esim. iltaohjelmia varten. Leirialueella on mahdollisuus myös ulkona järjestettäville iltaohjelmille nuotion ääressä sekä saunomiseen ja uimiseen järvessä sekä uima-altaassa.

Leirille lähdetään su 7.6.2020 klo 13.00  ja takaisin Turkuun palaamme ke 10.6. noin klo 17.

Leirin vastuuohjaajana toimii harrastustoiminnan vastaava Maija Mannerros. Muut ohjaajat ja apuohjaajat selviävät lähempänä leirin ajankohtaa.

Ilmoittautumiset tehdään täältä. Ilmoittautuminen alkaa ma 16.3.2020 klo 12.00 ja päättyy ke 1.4.2020 klo 23.59.


Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittauduthan pikaisesti, jotta pääset mukaan! Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet toukokuun aikana (mm. varusteluettelo, lasku ja informaatio lähtö- ja paluupaikasta)

 ”Jokaisen Lahjan Tytön tulee ainakin kerran elämässään kokea ikimuistoinen leirielämä!”

 

Lisätiedot:
Harrastustoiminnan vastaava
Maija Mannerros
maija.mannerros@lahjantytot.fi
p. 0400 463 686 (ma-to klo 11-16)