Kevätjuhla 2024


Lahjan Tyttöjen kevätjuhla pidetään Kupittaan palloiluhallissa (Lemminkäisenkatu
32 a) tiistaina 21.5.2024 klo 18.00. Näytöksen arvioitu kesto on noin 2,5 h. 

Alta löydät yleistä lisätietoa näytöksestä. Ohjaajat ja valmentajat informoivat omia ryhmiään tarkemmin esiintymisasuista ja muista ryhmäkohtaisista asioista.


Lipunmyynti

Kevätjuhlan lipunmyynti alkaa torstaina 2.5.2024 klo 9.00.
Linkki lipunmyyntiin päivittyy tähän.


Kenraaliharjoitukset

Kenraaliharjoitukset pidetään maanantaina 20.5. sekä tiistaina 21.5. Kupittaan palloiluhallissa. Harjoitusaikataulu liitteenä sivun alaosassa.

Sisäänkäynti kenraaliharjoituksiin tapahtuu palloiluhallin pääovesta eli Lemminkäisenkadun puolelta. Kenraaliharjoitukset pidetään esiintymisasussa, johon pukeudutaan mielellään jo kotona. Ohjaaja tai valmentaja hakee esiintyjät pääovilta. Huoltaja voi odottaa harjoituksen ajan aulassa. Esiintyjät tuodaan harjoituksen jälkeen takaisin pääoville. Koska esiintyjiä on paljon, toivomme, että pienimmilläkin esiintyjillä on mukana vain yksi huoltaja, ja tilasta poistutaan reippaasti oman harjoitusvuoron päätteeksi. Näin saamme kaikille ryhmille harjoitustapahtuman rauhoitettua.


Kevätjuhla

Esiintyjien sisäänkäynti näytökseen tapahtuu palloiluhallin takaovesta Joukahaisenkadun puolelta. Katsojat eivät pääse sisälle takaovista, vaan huoltajat siirtyvät katsomoon pääovesta Lemminkäisenkadun puolelta.

Esiintyjät ovat näytöksen ajan takatiloissa tai esiintyjäkatsomossa. Alle kouluikäiset lapset, jotka esiintyvät vain ensimmäisellä puoliajalla, haetaan väliajalla ja he voivat katsoa toisen puoliajan huoltajien sylissä. Ohjaajat infoavat oman ryhmän tarkan tapaamispaikan erikseen.

Yläaulan kioskista voit ostaa kahvia, teetä sekä pientä syötävää. Myynnissä on myös Lahjan Tyttöjen seuratuotteita.


Tallenne

Kevätjuhla tallennetaan videolle. Voit tilata tallenteen tähän avautuvan lomakkeen kautta. 

Kuva: Antti Ranki