Merkkiliikepäivä 29.4.

Tervetuloa mukaan Lahjan Tyttöjen merkkiliikepäivään!

Merkkiliikkeiden tarkoitus on kannustaa sekä motivoida lapsia ja nuoria voimistelun ja tanssin perustaitojen harjoitteluun. Valitut liikkeet tukevat niin perusmotoristen taitojen harjoittelua kuin lajitaitoja. Merkkiliikkeiden suoritus aloitetaan taitomerkistä, jonka jälkeen merkkejä voi edetä järjestyksessä niin pitkälle kuin haluaa. Merkkiliikkeitä voi tulla esittämään kerran kaudessa järjestettävään merkkiliikepäivään, joka järjestetään keväällä 2023 29.4. Kupittaan urheiluhallilla Vappu Staran yhteydessä!


Merkkiliikepäivä kevät 2023

Kenelle: Ihan kaikille halukkaille! Ota kaveri mukaan ja tulkaa yhdessä suoritamaan merkkiliikkeitä.

Missä: Kupittaan palloiluhallilla (Lemminkäisenkatu 32)

Milloin: 29.4.2023 Vappu Stara -tapahtuman yhteydessä

Aikataulu: päivittyy lähempänä ajankohtaa

Hinta: jäsenille ilmainen, muille 5€

Merkkiliikepäivästä saa passin, jos sitä ei vielä ole saanut sekä diplomin suorituksen jälkeen. Suoritustilanne on myös oppimistilanne, eli testaajat auttavat suorituksessa ja liikkeitä saa yrittää useamman kerran halutessaan! Mukaan tarvitset vain urheiluun sopivat vaatteet ja innokkaan mielen sekä passin, jos sinulla jo on sellainen!

Lisätiedot: siiri.saarinen(at)lahjantytot.fiLahjan Tyttöjen merkkiliikkeet

Merkkiliikkeiden suorittaminen aloitetaan taitomerkistä, jonka jälkeen voi edetä järjestyksessä muita merkkejä niin pitkälle kuin haluaa. Tutustu merkkiliikkeisiin alla!

Taitomerkki

Tähtimerkki

Safiirimerkki

Rubiinimerkki

Timanttimerkki


Voimisteluliiton joukkuevoimistelun merkkiliikkeet

Voimisteluliiton merkit on tarkoitettu kaikille joukkuevoimistelun harrastajille: heille, jotka haluavat haastaa itseään harrastamisessa ja taitojen kehittämisessä ja heille, jotka haluavat edistyä kohti kilpailijan polkua. Joukkuevoimistelun kilpailujärjestelmässä suositellaan, että voimistelijat tekevät merkkisuorituksen ennen siirtymistä kilpailusarjoihin.

Lisätietoja: https://www.voimistelu.fi/lajit/joukkuevoimistelu/merkkijarjestelma/ 

Lahjan Tyttöjen joukkuevoimistelun lasten ikäkaudet suorittavat joukkuevoimistelun merkkiliikkeitä.


Pronssimerkki (8-10 -vuotiaat)


Hopeamerkki (10-12 -vuotiaat)


Kulta- ja timanttimerkki (yli 12 -vuotiaat)