Peter Pan -kesäteatteri

Valloittava Peter Pan Vartiovuorella kesällä 2022!

Lahjan Tytöt myy lippuja kesäteatteriin Vartiovuorelle. Tule mukaan nauttimaan teatterista yhdessä perheen, kavereiden tai vaikka koko joukkueen voimin.

Milloin?

Lahjan Tytöt myy lippuja tiistain 14.6. klo 18 alkavaan näytökseen

Missä?

Turun Kesäteatterissa Vartiovuorella

Hinta?

22€/lippu

Kesäteatterin lippujen myynti on päättynyt. Varatut liput laskutetaan sähköpostitse ja noudetaan myöhemmin ilmoitettuina ajankohtina.

Lippuja on vielä muutamia saatavilla. Olethan yhteydessä osoitteeseen siiri.saarinen@lahjantytot.fi mikäli haluaisit vielä ostaa lipun teatteriin!J.M. Barrien klassikkotarina Peter Pan nähdään uudelleen dramatisoituna Vartiovuorella. Tom Petäjän dramatisoima ja ohjaama seikkailu on tunteikas ja viihdyttävä koko perheen musiikkinäytelmä. Esitys on kutsu leikkiin. Musiikillinen löytöretki omaan itseensä ja siihen sisäiseen lapseen, joka meissä kaikissa asuu. Lumoava, viihdyttävä ja visuaalinen seikkailu, joka on itse koettava! Kohtaa Kapteeni Koukku yhdessä Peter Panin ja kaverusten kanssa. Lähde mukaan seikkailuun Mikä-Mikä-Maahan toisesta oikealle ja suoraan aamuun saakka!

Musiikin esitykseen säveltää Kari Mäkiranta, lavastuksesta vastaa Peter Ahlqvist ja pukusuunnittelun loihtii Marjo Haapasalo. Rekvisiitan luo Tytti Nieminen ja maskeeraus-kampaukset Alisa Oksanen. Äänisuunnittelijana toimii Mikko M. Koskinen.

Lavalla nähdään taitava kaarti teatterintekijöitä, osa Vartsikan lavalla jo olleita, osa ensikertalaisia. Tällä kokoonpanolla syntyy takuulla mieleenpainuva Peter Pan! Näyttelijät julkistetaan myöhemmin.

Tervetuloa viihtymään vehreälle Vartiovuorelle!