Show Your Dance by Cailap 22.-23.4.2023

 

Lahjan Tytöillä on ilo toivottaa showtanssijat tervetulleiksi Show Your Dance by Cailap -tanssikilpailuun. Kilpailu järjestetään 22.-23.4.2023. Lietohallissa. 

Kilpailussa järjestetään showtanssin soolo-, duo-, pienryhmä- ja iso ryhmä -sarjat lapsissa, junioreissa sekä aikuiset 1 ikäsarjoissa, pienryhmä- ja iso ryhmä -sarjat aikuiset 2 ikäsarjoissa sekä MiniDance- ja RisingStar -sarjat.

Kilpailuun ilmoittautuminen on päättynyt ja kilpailu on täynnä.


Show Your Dance by Cailap -kilpailukutsu


Lahjan Tytöillä on ilo toivottaa tanssijat tervetulleiksi Show Your Dance by Cailap -showtanssikilpailuun. Kilpailu järjestetään la-su 22.-23.4.2023 Lietohallissa (Urheilutie 2, Lieto).


Säännöt

Kilpailuissa noudatetaan Show Your Dance by Cailap -työryhmän laatimia sääntöjä. Varaamme oikeuden sääntömuutoksiin. Säännöt löydät liitteenä sivun alareunasta. 


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Lahjan Tyttöjen nettisivuilla forms-lomakkeiden kautta. Ilmoittautuminen avautuu ma 1.2. klo 8 ja päättyy su 12.3. klo 23.59. Jälki-ilmoittautumisen yhteydessä osallistumismaksu on kaksinkertainen.

Kilpailuun mahtuu mukaan rajallinen määrä osallistujia. Mikäli osallistujia ei ole riittävästi, varaamme oikeuden perua kilpailun tai tarvittaessa vaihtaa sarjojen ajankohtaa ilmoittautumisajan päätyttyä.

Osallistujia ei vakuuteta järjestäjän toimesta.


Laskutus

Soolot ja duot laskutetaan Lahjan Tyttöjen MyClub jäsentietopalvelun kautta. Duoista toinen osallistuja maksaa molempien tanssijoiden osuuden. Tarkemmat ohjeet löytyvät nettisivuiltamme kilpailun tapahtumasta sekä ilmoittautumislomakkeista.

Ryhmät ilmoittavat ilmoittautumisen yhteydessä tanssikoulun laskutustiedot.


Osallistumismaksut

soolo 40€ 

duo 30€ / henkilö 

pienryhmä 90€ 

iso ryhmä 150€ 

Hinnat pätevät myös RisingStar– ja MiniDance-sarjoissa.Musiikki

Ohjelman musiikki tulee lähettää mp3-muodossa to 10.4.mennessä sähköpostitse osoitteeseen siiri.saarinen@lahjantytot.fi.

Nimeä musiikki ryhmän nimi_ohjelman nimi_sarja esim. fiona_kukkaiskeijut_isotryhmätlapset. 

Väärin nimetyistä ja myöhästyneistä musiikeista veloitamme 40€ / musiikki. 


Sarjat

Lauantai 22.4.

Lasten soolot

Lasten duot

Lasten pienryhmät

Lasten isot ryhmät

Aikuisten soolot

Aikuisten duot

Aikuiset 1 pienryhmät

Aikuiset 1 isot ryhmät

Rising Star


Sunnuntai 23.4.

Junioreiden soolot

Junioreiden duot

Junioreiden pienrymät (Juniorit 1 & 2)

Junioreiden isot ryhmät

Aikuiset 2 pienryhmät

Aikuiset 2 isot ryhmät

MiniDance (alle 10v.)
Sarjojen ikävuodet

Lapset: 2011 ja myöhemmin syntyneet

Juniorit 1: 2009-2010 -syntyneet

Juniorit 2: 2007-2008 -syntyneet

Aikuiset 1: 2006-1993 -syntyneet

Aikuiset 2: 1992 ja aiemmin syntyneet


Rising Star: Sarjaan voi osallistua kaikilla shown tai discon ohjelmilla. Osallistujia ei laiteta järjestykseen ja kaikki saavat kirjallisen palautteen.

MiniDance: Sarjaan voi osallistua kaikki alle 10-vuotiaat shown tai discon ohjelmilla. Osallistujia ei laiteta järjestykseen ja kaikki saavat kirjallisen palautteen. Kaikki osallistujat palkitaan mitaleilla.


Pienryhmässä tanssii 3-9 tanssijaa.

Isoissa ryhmissä tanssii yli 9 tanssijaa.Peruutusehdot


Viimeistään kaksi viikkoa ennen kilpailua eli 8.4. mennessä tehdyistä osallistumisen peruutuksista veloitetaan vain toimistomaksu 15€. Tämän jälkeen peruutuksesta veloitetaan koko osallistumismaksu tai vaaditaan lääkärintodistus.


Lisäinfo

tarkempi aikataulu sekä lisäinformaatio kilpailuista lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä nimetylle yhteyshenkilölle ilmoittautumisajan päätyttyä. Kaikki infot päivittyvät myös nettisivuillemme www.lahjantytot.fi. Voit seurata kilpailun ajankohtaisia tiedotteita myös Instagramista @showyourdancebycailap.


Tiedustelut: showyourdance@lahjantytot.fi


Lämpimästi tervetuloa! 

Show Your Dance by Cailap -terveisin, 

Lahjan Tytöt ry

TIEDUSTELUT
showyourdance@lahjantytot.fi