Show Your Dance by Cailap

Show Your Dance by Cailap -show ja -discotanssikilpailu järjestetään virtuaalisesti 16.5.2021. Tervetuloa!

Show Your Dance by Cailap VIRTUAALISENA – kuvausaika 3.5.- 14.5.

STREAM ESITETÄÄN  SUNNUNTAINA 16.5. klo 9-17.

Vallitsevan tilanteen vuoksi haluamme varmistaa, että jokainen tanssija pääsee kokemaan jo kilpailutunnelmaa kevään aikana, nauttimaan jännityksen tunteesta ja tekemään upeita suorituksia. Näistä syistä SYD järjestetään Virtuaalisesti, mutta OIKEAN kisatilanteen luomalla.

Suoritukset kuvataan VIKIS-sovelluksen avulla määrätyssä aikaikkunassa. Kuvauksen voi kuvata vain kerran, eli kilpailutilanne on todellinen, kun jokaisella on yksi mahdollisuus onnistua. Näin saadaan hyvin toden tuntua myös oikeasta kilpailutilanteesta. 

Kuvaukset tullaan kuvaamaan aikaikkunassa 3.5. klo 9.00 - 14.5. klo 20.00. Jokainen osallistuja saa valita itse, milloin suoritus kuvataan tuon ajan puitteissa. Mahdollisuus on kaikilla kuitenkin vain yhteen ottoon. VIKIS-sovellus on todella helppokäyttöinen ja toimii niin puhelimen kuin padin kanssa.  Me autamme kaikkia onnistumaan kuvauksissa!


Kaikki mukaan kannustamaan ja kokeilemaan uutta tapaa kilpailla sekä mahdollistamaan kaikille kisat poikkeustilanteen edelleen vallitessa.


Ilmoittautuminen avataan uudelleen 23.-29.4. väliseksi ajaksi. Kaikkien jo ilmoittautuneiden ilmoittautuminen säilyy kilpailussa.  Osallistumisen peruuttaminen on mahdollista 29.4. asti ja tämän jälkeen vain Covid-19 pandemiasta johtuvista syistä.

Suorituksesta saa kirjallisen palautteen. Osallistumismaksut pysyvät muuten samoina, mutta disco soolon hinta alennetaan 30 euroon yhteislähtöjen jäädessä pois. Osallistumismaksut laskutetaan jälkeenpäin. Ilmoittautumisen päätyttyä jokaiselle osallistujalle lähetetään kuvausohjeet ja koodit sovellukseen, jolla kisasuoritus päästään kuvaamaan!


 Kaikki pystyvät seuraamaan kilpailua striimien välityksellä su 16.5.! Tanssitaan yhdessä upeita suorituksia virtuaalisesti!


Ilmoittautua mukaan voit täältä:

https://www.lahjantytot.fi/tapahtumat/show-your-dance-by-cailap/ilmoittautuminen/ilmoittautumislomake/


Peruutuksen voit ilmoittaa sähköpostilla:

iina.rauha@lahjantytot.fi


Lisää sähköpostin otsikkoon sana PERUUTUS


Lisätietoja: iina.rauha@lahjantytot.fi


Lisätietoja tekniikasta ja kuvauksesta:

kristiina.viikari@lahjantytot.fi

 Kilpailua tuomaroivat FDO:n tuomarit sekä ammatti tanssijat ja tanssinopettajat. Alta löydät kilpailukutsun ja säännöt.


PERUUTUSEHDOT

Osallistumisen voi perua ilmaiseksi 29.4. saakka. 
Tämän jälkeen peruutus vain pandemiasta johtuvista syistä.


TIEDUSTELUT
Iina Rauha
iina.rauha@lahjantytot.fi


TIEDUSTELUT KUVAUKSEN TEKNIIKASTA

kristiina.viikari@lahjantytot.fi