Kisainfo

Tervetuloa Show Your Dance by Cailap - tanssikilpailuun!


Kisainfo
Kilpailupaikkana on Kupittaan palloiluhalli, Lemminkäisenkatu 32a. Sisään tullaan M&Mkuntotalon ovesta, joka on Lemminkäisenkadulta katsottuna talon oikealla puolella. Huomioittehan, että kisapaikalle tullaan vasta juuri ennen oman lämppäputken alkua eli tunti ennen omaa suoritusaikaa. Kisapaikalla ja harkka-alueilla ei voi oleskella muulloin kuin tanssijoille nimettyinä aikoina. Pukuhuoneissa ja katsomossa ei voi meikata/laittaa hiuksia. Kisapaikalla kaikkia velvoitetaan maskin (tai pleksin) käyttöön muulloin kuin urheillessa.

Tehdään yhdessä turvallinen kilpailu! :)

Kilpailuihin ei saa tulla, jos henkilöllä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

 

Ilmoittautuminen kisapaikalla
Kisapaikalle saavuttaessa joukkueen valmentaja/yhteyshenkilö vahvistaa ilmoittautumiset ovella. Ilmoittautuminen tapahtuu omatoimisesti eli katso listasta, että oikeat tanssijat löytyvät ja allekirjoitus oman teoksesi perään. Mikäli teoksessa on sairastapauksia tmv. poissaoloja, muista vetää urheilijan nimi yli listasta. Mikäli ilmoittautumassa on juuri edellinen yhteyshenkilö, odotathan ulkona vuoroasi.

Ilmoittautumiset jälkeen kilpailijat ohjataan omaan pukuhuoneeseensa. Urheilijat ja valmentajat poistuvat hallista myös saman oven kautta. Huomioithan nuorten urheilijoiden kanssa vanhempien kohtaamispaikan sen mukaan, että urheilija on kisahallissa eri puolella kuin yleisö ja poistuu eri ovesta kuin yleisö.


Pukuhuoneet
Jokaiselle tanssikoululle/seuralle on varattu oma pukuhuone kilpailun ajaksi. Pidättehän hyvää huolta siisteydestä ja hygieniasta pukuhuoneissakin. Siirrythän tanssijoidesi kanssa omalle lämmittelyalueelle välittömästi sen jälkeen, kun olet vienyt tavarat pukuhuoneeseen. Näin pystymme varmistamaan riittävät etäisyydet joukkueiden välillä pukuhuone ja käytävätiloissa. Varaathan joukkueellesi pukuhuoneesta vain yhden penkkirivin, jotta joukkueiden tavarat pysyvät erillään. Lahjan Tyttöjen toimitsijat kuljettavat joukkueet pukuhuoneesta ensimmäiselle lämmittelyalueelle ja opastavat lämmittelyputken kulun.

Jokaisesta pukuhuoneesta löytyy pintadesinfiointiainetta sekä käsidesiä. Pukuhuoneen siisteys ja hyvä hygienia kilpailusta poistuttaessa on tanssijoiden vastuulla ja toivommekin kaikkien kiinnittävän siihen erityishuomioita. Kiitämme jo etukäteen yhteistyöstä.


Lämmittely
Perehdythän oman joukkueesi lämmittelyputken kulkuun hyvissä ajoin ennen kilpailua! Lämmittelyputkessa on erikseen musta lämppäputki ja pinkki lämppäputki. Info lämppäputkista ja pukuhuonejaoista julkaistaan 12.11. mennessä.

Kisapaikalle on etukäteen kaikille teoksille määrätty etenemispolku lämmittelyä varten turvavälien varmistamiseksi. Jokaisen tanssijan tulee seurata omaa aikataulua tarkasti, lämmittelyä ei voi aloittaa areenan tiloissa etukäteen.

Lämmittelyaika alkaa heti, kun tanssijat pääsevät sisään hallille. Tarkistathan oman lämppäputkesi ajat ja paikat etukäteen. Lämppäputki kestää n.55min /teos. Huomioikaa, että kaikki tavarat, jotka ovat lämppäputkessa mukana, kulkevat koko ajan tanssijoiden mukana.

Lahjan Tyttöjen toimitsijat auttavat tanssijoita siirtymissä. Jokaisen teoksen esiintyjille on varattu oma varustekassi, johon tulee laittaa kaikki tanssijoille kuuluvat tavarat, lämppäalueelle ei saa jättää mitään tavaroita. Lahjan Tyttöjen toimitsijat kuljettavat tanssijoiden varustekassin pukuhuoneen eteen. Oman suorituksen jälkeen tanssijat siirtyvät pukuhuoneeseen ja poistuvat hallilta.


Ensi-apu
Hallin ensi-apu sijaitsee kilpailualueen läheisyydessä.


WC-tilat
Kisahallissa tanssijoilla on käytössä oman lämppäputken puoleiset alakerran wc:t.Yleisö ja livestream
Koronatilanteen vuoksi kilpailu ei ole avoin yleisölle. Kilpailusta kuvataan livestreamia. Livestramin voit ostaa hintaan 10€. Livestreamin linkit ja osto-ohjeet löytyvät täältä.  

Kisakatsomo
Hallilta tulee poistua heti oman suorituksen jälkeen. Poikkeuksena kuitenkin useassa teoksessa kilpailevat sekä yhteiskyydillä tulleet pitkänmatkalaiset, joiden tanssijoille ja valmentajille on varattu katsomo, jossa saa seurata muiden suorituksia.

Huoltajat kisapaikalla päivitetty 17.11.

Jokaisen teoksen mukana lämmittelyputkeen pääsee yksi valmentaja/huoltaja. Tämä henkilö kulkee tanssijoiden mukana koko lämmitteluputken ajan. Mikäli teoksen tanssijat ovat pitkänmatkalaisia ja odottavat kisakatsomossa muita samalla bussikyydillä kulkevia, myös huoltajat/valmentajat voivat odottaa kisakatsomossa. Pelkästään katsomaan kisoja ei valitettavasti uusien rajoitusten johdosta voi tulla.


Kisaruokailu
Kilpailuun on mahdollista tilata etukäteen yksittäispakatut salaatit. Tilaukset tulee tehdä ma 16.11. mennessä Lahjan Tyttöjen nettisivuilla täältä. Salaatit ovat noudettavissa joukkueen/kilpailijan nimellä buffetista.

Hygienia
Jokainen tanssija ja valmentaja huolehtii hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä. Ollaan vastuullisia, ettei turhia kontakteja synny eri seurojen ja joukkueiden kesken.

Kilpailujärjestelyissä noudatamme kaikkia viranomaisten antamia ohjeistuksia. Kisapaikalla kouluikäisiltä ja vanhemmilta velvoitetaan maskin (tai pleksin) käyttöä muulloin kuin urheillessa. 

Harjoituspaikoilla ja kisapaikalla on tarjolla käsidesiä ja pintadesinfiointiaine. Jos joukkue käyttää puolapuita tai penkkejä tulee ne käyttöä ennen ja jälkeen puhdistaa. Puhdistustarvikkeita löytyy niin pukuhuoneista kuin harjoittelualueilta.

Kilpailussa desinfiointitiimi kiertää pyyhkimässä pintoja.

HUOM! Poikkeusolojen vuoksi discotanssin sooloissa ja duoissa yhteislähdöt tanssitaan vain kerran ja pienennetyissä ryhmissä sarjan päätteeksi.

 

Palkintojenjako
Palkintojenjako suoritetaan MiniDance-sarjassa välittömästi esiintymisen jälkeen kuvausseinän edessä.

Muiden sarjojen osalta palkintojenjako suoritetaan Show Your Dance by Cailapin sekä Lahjan Tyttöjen Instagramissa. Sarjojen kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalein oman sarjan päätyttyä. Soolo- ja duo-sarjoissa kolme parasta palkitaan mitalein. Palkinnon noutaa yksi henkilö, ei koko joukkue. Myös yksi tanssikoulun/seuran edustaja voi hakea kaikkien palkinnot. Kisakansliasta voi noutaa myös tuomareiden kirjalliset palautteet. Kisakanslia sijaitsee hallin takaovella. Emme postita palautteita, mutta niistä saa halutessaan jälkikäteen valokuvat olemalla yhteydessä Iina Rauhaan WhatsAppissa 0509186209.

Päivitämme infoa koko ajan. Seuraathan jo kilpailua Instagramissa @showyourdancebycailap sekä Facebookissa!


Tervetuloa!