Lämppäputkien ohjeistukset

Ohjeistus lämppäputkeen:

 

Kilpailijat pääsevät Kupittaan Palloiluhalliin 60 minuuttia ennen oman suorituksen alkua. Kulkeminen Kupittaan Palloiluhalliin urheilijoiden osalta tapahtuu hallin sivuovesta (pääovilta katsottuna oikealta M&M ovi).

On tärkeää, että kaikki osallistujat noudattavat etukäteen ilmoitettua aikataulua, jotta pystymme pitämään kilpailut mahdollisimman turvallisina. 

Lahjan Tyttöjen toimitsija on vastassa hallin M&M ovella osallistujaa ennalleen ilmoitettuna aikana ja toimitsijat ohjaavat osallistujan/osallistujat omaan pukuhuoneeseen. Toivomme, että jokainen vie pukuhuoneeseen omat tavarat ripeästi ja siirtyy oman aikataulun mukaan lämmittelyalueelle. Toimitsijat ohjaavat osallistujat oikeille lämmittelypaikoille ja sieltä valmistautumisalueelle.

Kaikille lämmittelypisteille sekä puhuonetiloihin on varattu desinfiointiaineita sekä puhdistusaineita.

 

Lisäinfoa lämmittelyputkista:

 • Osallistujan lämmittelytila löytyy tiedostosta, josta löytyy tieto myös hallille saapumisajasta.
 • Tiedostosta löytyy myös oma suoritusaika. Huom! Mikäli kilpailu on myöhässä, myös lämppäputki on myöhässä. Toimitsijat pitävät kilpailijat ajantasalla aikataulumuutoksista.
 • Tiedostossa olevat kirjain+numerokoodit (esimerkkinä D4 tai A3) ovat lämmittelytiloja, jotka sijaitsevat hallin yläkerran käytävillä. Kulku näihin lämmittelytiloihin tapahtuu hissillä hallin takaosasta. Hissien ja lämmittelyalueiden sijainnit löytyvät hallin pohjapiirroskuvista.
 • Tiedostossa olevat “lohkot” (esimerkkinä lohko 3) ovat lämmittelytiloja, jotka sijaitsevat hallin takaosassa, pukuhuoneiden kanssa samassa kerroksessa. Kulku näihin lämmittelytiloihin tapahtuu pukuhuonekäytävän takaa hallin takaosasta. Lohko-lämmittelytila on suuri alue, joka on rajattu erillisillä merkeillä kuuteen osaan.
  • Huom soolot ja duot! Aikataulusta riippuen samassa lohkossa voi olla yhtä aikaa useampi osallistuja.
 • Lohko-lämmittelytiloilta siirrytään suoraan kilpailualueelle pohjapiirroksen kuvan mukaan.
 • Toimitsijat kuljettavat osallistujan tavarat suorituksen aikana hallin vastakkaiseen kulmaan, josta osallistujat poistuvat oman suorituksensa jälkeen

 

Ne osallistujat, joilla on päivän aikana useampi suoritus:

 • Useampaan suoritukseen osallistuville on varattu erikseen hallista katsomotilaa, jossa voi odottaa seuraavan lämmittelyputken alkua.
 • Suosittelemme katsomossa maskin käyttöä sekä etäisyyksien pitämistä muihin kilpailijoihin.
 • Kulku kisakatsomoon tapahtuu hallin pääovien puoleisesta päädystä, M&M:n ovien läheisyydestä. Toimitsijat ohjaavat osallistujat kisakatsomoon.  

Lauantain lämppäputki

Sunnuntain lämppäputki / Discolajit

Sunnuntain lämppäputki / Show pienryhmät