Lahjan Tytöt rekrytoi

1.7.2021

PAIKKA ON TÄYTETTY


Haemme hallinnon ja valmennuksen koordinaattoria


Lahjan Tytöt on turkulainen joukkuevoimistelun ja tanssin kilpaseura, jolla on yli 1000 jäsentä. Haemme innostavaan seurayhteisöömme hallinnon ja valmennuksen koordinaattoria. Kokonaistyöaika on 20 h/vk. Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja työsuhde on määräaikainen vuoden 2021 loppuun asti. 


Hallinnon ja valmennuksen koordinaattorin työnkuvaan kuuluu hallinnon avustavat tehtävät, tapahtumien ja leirien valmistelua, suunnittelua ja koordinointia, viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä sekä kokemuksen mukaan valmennusta. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista.  


Tarjoamme sinulle liikunnallisen työympäristön sekä innostavan seurayhteisön, jossa työkaverinasi toimii muut kuusi päätoimista työntekijää sekä laaja joukko valmentajia ja ohjaajia. Tarjoamme monipuolisen työn liikunnan ja nuorten parissa sekä vastuuta ja mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen.Toivomme sinulta

- vastuullista ja innostunutta otetta lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn

- aktiivista ja oma-aloitteista työotetta

- yhteistyö- ja organisointitaitoja

- joustavuutta, sitoutumista ja positiivista otetta

- tarkkuutta ja aikatauluissa pysymisen taitoa
Katsomme eduksi

- valmentajakoulutusta voimistelussa tai liikunta-alalta

- aikaisempaa kokemusta valmennustyöstä

- kokemusta tiedottamisesta ja viestinnästä
Edellytämme valittavalta henkilöltä nuhteetonta taustaa, joka voidaan lain sallimissa puitteissa selvittää ennen työn aloitusta.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi sähköpostitse 30.7.2021 mennessä osoitteeseen kristiina.viikari@lahjantytot.fi. Palaamme hakemuksiin viimeistään viikolla 31. 
Lisätietoa antaa:

Lahjan Tyttöjen toiminnanjohtaja Kristiina Viikari puh. 050-5283 663 (ma-to klo 9-12)  tai sähköposti: kristiina.viikari@lahjantytot.fi