Lahjan Tyttöjen harjoitteluohje on päivitetty 5.3.2021

6.3.2021

5.3.2021 

Lahjan Tyttöjen harrastustoiminnan kevätkauden sisäsalitunteja yli 12-vuotiaiden osalta jatketaan etätunteina tai keskeytetään 27.2-28.3.2021 väliseksi ajaksi. Jokaista ryhmää infotaan ryhmäkohtaisesti. Tunteja jatketaan normaalisti näillä näkymin 29.3.2021.

Alle 12-vuotiaiden lasten harraste- ja valmennustoiminta jatkuu alla olevien ohjeiden mukaisesti. Nuorten yli 12-vuotiaiden valmennustoiminta siirretään etätreenaukseen 27.2.2021- 28.3.2021 väliseksi ajaksi.

Huippu-urheilun harjoittelumahdollisuudet turvataan Olympiakomitean ohjeistuksen mukaisesti.

Seuraamme koronavirusepidemiatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä jatkuvasti. Viestimme uusista päätöksistä ja linjauksista tarvittaessa.

Olemme edelleen tehostaneet toimitilojen siivouksia ja vaadimme kaikilta käyttäjiltä korona-ohjeiden noudattamista koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja turvallisen harjoitusympäristön takaamiseksi. Kaikessa harjoittelussa otetaan huomioon hygienia ja koronaviruksen leviämisen ehkäisy.

Lahjan Tyttöjen harjoitteluohje on päivitetty 5.3. ja velvoitamme kaikkia toimijoitamme toimimaan sen mukaisesti.

Päivitetty versio Lahjan Tyttöjen ohjeistuksesta tilannetta koskien löytyy täältä. 

Pysytään jokainen liikkeessä turvallisesti ja ennen kaikkea huolehditaan yhdessä, että kaikkien on turvallista harrastaa.

Haluamme toivottaa aurinkoisia päiviä ja liikunnan iloa jokaiselle, arvaamattomasta tilanteesta huolimatta!

Lisätiedot: ​kristiina.viikari@lahjantytot.fi