Lasten ja nuorten tunnit alkavat viikolla 2, aikuisten (-03 ja vanhemmat) alkavat viikolla 3.

5.1.2022

30.12.2021

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt Varsinais-Suomeen tilojen sulkemista ja käyttöä koskevat uudet koronarajoitukset.

Päätös tilojen sulkemisesta ei kuitenkaan koske; 

 - vuonna 2004 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattua harrastustoimintaa

- ammatti- ja huippu-urheilemista

- yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa

Lahjan Tyttöjen harrastustoiminnan kevätkauden ensimmäiset sisäsalitunnit ja toiminta alle 18-vuotiaiden (2004-syntyneet ja nuoremmat) käynnistetään suunnitellusti viikko 2 (10.1.2022 alkaen).  Harrastustoiminnan kevätkauden aikuisten harrastetunnit siirretään alkavaksi 17.1.2022 alkaen, viikolle 3.

Lasten ja nuorten harraste- ja valmennustoiminta vuonna 2004 tai sen jälkeen syntyneiden jatkuu alta löytyvien ohjeiden mukaisesti. 2003 syntyneiden ja sitä vanhempien harjoittelu mahdollistetaan etä- tai ulkotunteina 1.1.2022 - 15.1.2022 välisenä aikana. 

Huippu-urheilun harjoittelumahdollisuudet turvataan Olympiakomitean ohjeistuksen mukaisesti. Seuraamme koronavirusepidemiatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä jatkuvasti. Viestimme uusista päätöksistä ja linjauksista tarvittaessa.

Olemme edelleen tehostaneet toimitilojen siivouksia ja vaadimme kaikilta käyttäjiltä korona-ohjeiden noudattamista koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja turvallisen harjoitusympäristön takaamiseksi. Kaikessa harjoittelussa otetaan huomioon hygienia ja koronaviruksen leviämisen ehkäisy.

Lahjan Tyttöjen harjoitteluohje on päivitetty 30.12. ja velvoitamme kaikkia toimijoitamme toimimaan sen mukaisesti. Päivitetyt ohjeet astuvat voimaan välittömästi. Löydät päivitetyn tiedotteen täältä.

Pysytään jokainen liikkeessä turvallisesti ja ennen kaikkea huolehditaan yhdessä, että kaikkien on turvallista harrastaa.

Haluamme toivottaa aurinkoisia talvipäiviä ja liikunnan iloa jokaiselle, arvaamattomasta tilanteesta huolimatta!

Lisätiedot: ​kristiina.viikari@lahjantytot.fi