Lahjan Tyttöjen harrastevalmennus

Lahjan Tyttöjen harrastevalmennus ja esiintymisjoukkueet kutsuvat liikkumaan ja esiintymään yhdessä iloisella mielellä!

Lahjan Tyttöjen harrastevalmennuksessa  ja esiintymisjoukkueissa pääsee tutustumaan voimistelun ja tanssin eri muotoihin sekä kehittymään tanssissa ja voimistelussa rauhallisella tahdilla yhdessä oman joukkueen kanssa. Esiintymisjoukkueiden toiminta tähtää erilaisiin esiintymisiin ja harrastevalmennuksen joukkueet osallistuvat esiintymisten lisäksi kisatapahtumiin Turussa ja lähialueilla. Harrastevalmennus on toivottu malli harrastustoiminnan ja valmennustoiminnan väliltä: harrastevalmennuksessa treenataan tavoitteellisesti ohjelmia kohti esiintymisiä ja mahdollisesti myös joitakin matalan kynnyksen kisoja, mutta toiminta on kevyempää, eikä vaadi samanlaista sitoutumista kuin valmennustoiminta. Tutustu tarkemmin harrastevalmennukseen ja esiintymisjoukkueiden toimintaan alta löytyvien linkkien kautta!  

Etsitkö lapsellesi uutta kivaa liikuntaharrastusta? Tule kokeilemaan lasten harrastevalmennuksen tanssin ja voimistelun monipuolisia ryhmiä! Lahjan Tyttöjen harrastevalmennuksen treenit pidetään Turussa. Harjoittelupaikkoinamme toimivat Turun koulujen liikuntasalit ja omat tilamme Yliopistonkadulla aivan Turun keskustassa.Tanssillisen voimistelun harrastevalmennus

Lahjan Tyttöjen tanssillisen voimistelun joukkueissa treenataan kaksi kertaa viikossa 1,5-2 tuntia kerrallaan. Treeneissä harjoitellaan eri voimistelulajeja painottuen tanssilliseen voimisteluun. Harjoitukset koostuvat voimistelun ja tanssin sarjojen sekä ohjelmien harjoittelusta, erilaisista nopeus-, liikkuvuus- ja voimaharjoitteista sekä iloisesta yhdessäolosta. Joukkueilla on omat tanssillisen voimistelun kilpailuohjelmansa, jonka kanssa kilpaillaan kausittain yksi tai kaksi kertaa voimistelun Stara-tapahtumassa ja mahdollisesti alueellisissa tanssillisen voimistelun kilpailuissa sekä esiinnytään seuran omissa tapahtumissa, kuten kevät- ja joulunäytöksissä.

Tanssin harrastevalmennus

Lahjan Tyttöjen tanssin harrastevalmennuksen joukkueissa harjoitellaan kaksi kertaa viikossa aina noin 1,5-2 tuntia kerrallaan. Treeneissä harjoitellaan eri tanssilajeja painottuen erityisesti showtanssiin. Harjoitukset koostuvat tanssin tekniikkaharjoitteista, mutta eniten painotetaan kuitenkin tanssin iloa ja monipuolisuutta. Tanssin harrastevalmennuksen joukkueella on oma kilpailuohjelma, jonka kanssa kilpaillaan kausittain yksi tai kaksi kertaa matalan kynnyksen tanssikilpailuissa sekä esiinnytään seuran omissa tapahtumissa, kuten kevät- ja joulunäytöksissä.

Tanssin ja voimistelun esiintymisjoukkueet

Lahjan Tytöissä harjoittelee iloisia esiintymisjoukkueita, joiden jäsenet käyvät Lahjan Tyttöjen harrastustunnilla  ja sen lisäksi esiintymisjoukkueen omissa harjoituksissa. Esiintymisjoukkueen omat harjoitukset ovat kerran viikossa joko lauantaisin tai sunnuntaisin ja kestävät aina yksi tai kaksi tuntia kerrallaan. Kauden aikana pidetään lisäksi ainakin yksi pidempi leiripäivä, jolloin harjoitellaan esiintymisohjelmia ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä joukkueen kanssa. Esiintymisjoukkueissa pääsee nimensä mukaisesti esiintymään, oppimaan uusia voimistelu-, tanssi- ja akrobatiataitoja sekä pitämään hauskaa kavereiden kanssa ja tutustumaan uusiin ystäviin. 

Tervetuloa mukaan nauttimaan tanssin ja voimistelun riemusta ja yhdessäolosta meillä Lahjan Tytöissä!