Ohjeita

Valmennusjoukkuelaisen rekisteröinti


Ilmoittautumisohjeet:

Mene osoitteeseen https://lahjantytot.myclub.fi/login ja valitse ”Rekisteröi uusi jäsentili” (ellet ole jo aiemmin rekisteröitynyt).

Täytä jäsentietolomake. Lisää lapsen tiedot ja omat tiedot huoltajaksi.

Valitse ryhmä, johon haluat liittyä.

Vahvista rekisteröityminen klikkaamalla Tallenna.

Tiedustelut:

Saara Kuusinen
Valmennus- ja harrastustoiminnan kehittäminen
puh. 0504074349 (ma-pe klo 8-15)
saara.kuusinen(at)lahjantytot.fi

 

Kilpailulisenssit, Stara-lisenssit sekä vakuutukset

Suomen Voimisteluliiton yleisten kilpailu- ja kurinpitosääntöjen perusteella jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin osallistuvalla urheilijalla on oltava voimassa oleva kilpailulupa eli lisenssi.

Lisenssien osto tapahtuu seuran Hoika-jäsenpalveluohjelmalla. Oman jäsenseurasi voit valita tästä. Lue pikaohjeet ennen lisenssien ostoa.


Rekisteröinti

Uusien Lahjan Tyttöjen tulee rekisteröityä seuran jäsentietoon osoitteessa www.jasentieto.fi. Huomaathan​ ​valita​ ​www.jasentieto.fi​ ​-etusivulla​ ​seuraksi​ Lahjan​ ​Tytöt​.

Rekisteröitymislomaakkeeseen pääset sivun vasemmassa laidassa olevasta Rekisteröityminen-painikkeesta.

Itsenäisesti rekisteröityä voi ainoastaan 18​ ​vuotta​ ​täyttänyt​ ​henkilö​. Alaikäiset lapset rekisteröidään alikäyttäjiksi OMAT TIEDOT –sivulla. Huoltaja siis rekisteröityy ensin itse ja rekisteröi sen jälkeen lapset alikäyttäjiksi.

Huoltajana pystyt rekisteröimään useita alikäyttäjiä (omat lapset) omalla sisäänkirjautumisellasi. Omat Tiedot -sivulla on linkki "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti", joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytät lapsen tiedot.

HUOM! Laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite ja ilmoita EHDOTTOMASTI myös puhelinnumero, vaikka se ei olekaan pakollisena täytettävänä kenttänä.

Kun olet lisännyt lapsen alikäyttäjäksi, valitse "Laskuta vanhempaa" ja "Lähetä viestit myös vanhemmalle" -kohtiin ”Kyllä”. Tietoja voit muokata klikkaamalla nimen edessä olevaa kynän kuvaa.

Seuran laskutus tapahtuu jäsentiedon kautta sähköpostilla. Jäsenen vastuulla on pitää sähköpostiosoite ja muut yhteystiedot ajan tasalla.


Mikäli olet vanha jäsen, älä rekisteröidy enää uudelleen. Jos olet epävarma onko sinulla jo tunnukset, voit tiedustella asiaa:

Kristiina Viikari, kristiina.viikari(at)lahjantytot, puh. 050 528 3663 (ma-pe 9-15)

Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden jäsentiedon etusivulta ”Tilaa uusi salasana” -linkistä.


Vakuutukseton lisenssi

Mikäli urheilijalla on oma, urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältävä vakuutus, voi hän ottaa vakuutuksettoman lisenssin. Vakuutuksen kattavuus pitää selvittää omasta vakuutusyhtiöstä ennen lisenssin hankkimista. Maksamalla vakuutuksettoman lisenssin lisenssinhaltija vakuuttaa, että hänellä on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa lajin kilpailu- ja harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla.


Lisenssin siirto

Seuraedustuksen muutosilmoitus eli lisenssin siirto vanhasta seurasta uuteen seuraan tehdään nykyään sähköisesti. Ohje sähköiseen seuramuutokseen.


Lisenssinmuutos tai peruutus

Lisenssinmuutoksesta tai peruutuksesta peritään aina 20,00€ suuruinen käsittelymaksu, mikäli muutos tehdään liiton toimesta. Huomioithan että voit korottaa lisenssiä itse Hoika-jäsentiedon kautta (Omat tiedot > Lisenssit). Ostaessa uutta lisenssiä järjestelmä myös hyvittää aiemman lisenssin hintaerotuksen. Huom: Stara-lisenssiä ei voi korottaa, eikä siitä tule hyvitystä seuraavaa lisenssiä ostettaessa.


Tiedustelut: 

Kristiina Viikari 
Toiminnanjohtaja 
puh. 050 528 3663 (ma-pe 9-15)
kristiina.viikari(at)lahjantytot