Hiljaiset mahdollistajat


Hei Sinä urheilun ystävä!

Huippu-urheilu vaatii määrätietoisen harjoittelun ja osaavan valmennustiimin lisäksi myös isoa rahallista panosta urheilijoiden perheiltä. Huippu-urheilu maksaa paljon, ja edustusjoukkueidemme vuosibudjetit ovat mm. useiden kansainvälisten kisojen takia mittavat. 

Joukkueiden voimistelijat ja valmentajat sekä myös perheet tekevät määrätietoista työtä nostaakseen vuosi vuodelta tasoaan maailman kärkeen. Lahjan Tytöt saavutti merkittävän tavoitteensa, kun seuran edustusjoukkueet, Sanix Valens ja Sanix Valens Junior, edustivat Suomea maailmanmestaruuskilpailuissa marraskuussa 2021. Haluaisitko sinä olla mukana tukemassa edustusjoukkueitamme, jotta omien unelmien tavoittelu ei katkeaisi kenelläkään ennenaikaisesti taloudellisten syiden takia?

Hiljaiset mahdollistajat on ryhmä, joka on mukana tukemassa Sanix Valensin ja Sanix Valens Juniorin voimistelijoita, jotta jokaisella urheilijalla olisi mahdollisuus huippu-urheiluun. Mukaan tukijaksi voi lähteä yksityishenkilönä tai yrityksenä.

Hiljaiset mahdollistajat tukevat joukkueita taustalla. Voit olla mukana tukemassa joukkueita 100€, 200€ tai 500€ tukisummalla. Summa laskutetaan kaksi kertaa vuodessa, tammikuussa ja elokuussa (poikkeuksena vuoden 2022 summa laskutetaan yhdellä kerralla elokuussa). Tuki jakautuu tasapuolisesti molempien joukkueiden kulujen kattamiseen. Jokainen euro auttaa!

Ilmoittaudu mukaan tukijaksi alla olevan lomakkeen kautta. Tukijaksi ilmoittaudutaan sitovasti vuodeksi kerrallaan ja olemme yhteydessä tammikuussa vuoden vaihtuessa aiempiin tukijoihin tuen jatkamiseksi. Halukkaiden tukijoiden nimet julkaistaan Lahjan Tyttöjen nettisivuilla.

Sanix Valens ja Sanix Valens Junior -joukkueiden sekä nykyiset että tulevat urheilijat perheineen kiittävät lämpimästi!

Lisätiedot: Kristiina Viikari, kristiina.viikari(at)lahjantytot.fi, 050 5283663


Tukisumma
Nimeni saa julkaista Lahjan Tyttöjen nettisivuilla tai somessa