TOK Seurabonus

Tue Lahjan Tyttöjen toimintaa kaupassa käydessäsi! Samalla kun kerrytät itsellesi bonusta, tuet Lahjan Tyttöjen toimintaa.

TOK Seurabonukseen ilmoittautuminen 

Ilmoittautuminen S-kanavan kautta 

1. Asiakasomistajatalouden pääjäsenenä voit liittyä Kannustajaksi kirjautumalla osoitteessa S-kanava.fi. Kirjaudu omiin asiakastietoihisi sivun oikeasta yläreunasta. Voit siirtyä S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista. Palvelusta löydät mm. bonus- ja etutiedot, takuukuitit, omat ostotapahtumat ja ravinto-, hiilijalanjälki- ja kotimaisuuslaskurit. 

2. Ensimmäinen kirjautumiskerta edellyttää vahvaa tunnistautumista joko S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella. Vaihtoehtoisesti voit luoda S-tunnuksen ja tunnistautua minkä tahansa pankin verkkopankkitunnuksilla. S-Pankin verkkopankkitunnukset ovat maksuttomat ja saat ne Asiakasomistajapalveluja S-Pankki-pisteiltämme. 

3. Myöhemmillä kirjautumiskerroilla voit kirjautua S-kanavalle myös Facebook-, Google-, Microsoft- ja LinkedIn -tunnuksilla. Voit aina tunnistautua palveluun myös S-Pankin verkkopankkitunnuksilla, Mobiilivarmenteella tai tekemälläsi S-tunnuksella. 

4. Siirry kirjautumisen jälkeen välilehdelle Osallistu ja vaikuta - Liity Kannustajaksi. 

5. Valitse seura, jolle maksettavaa tukisummaa sinä haluat Kannustajana kasvattaa. Mikäli Osallistu ja vaikuta -välilehdeltä ei löydy Liity Kannustajaksi -osiota, pyydä perheesi pääjäsentä liittymään Kannustajiin. 

6. Päivitä tiedot sivun alaosasta. Muistathan, että omat S-Bonuksesi kertyvät edelleen S-Tilillesi. Tuki ei vaikuta niihin!