Ohjeita


Harrastevalmennukseen ja esiintymisjoukkueeseen ilmoittautuminen


Päivitämme syksyn 2023 ilmoittautumisohjeet tänne kesäkuun aikana.

Tiedustelut:
Aino Salonen / Harrastustoiminnan koordinaattori
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠aino.salonen@lahjantytot.fi
050 4388999 (ma-to 10-14)


Harrastevalmennuksessa mukana olevan rekisteröinti

Kilpailulisenssit, Stara-lisenssit sekä vakuutukset

Suomen Voimisteluliiton yleisten kilpailu- ja kurinpitosääntöjen perusteella jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin osallistuvalla urheilijalla on oltava voimassa oleva kilpailulupa eli lisenssi.

Lisenssien osto tapahtuu seuran Hoika-jäsenpalveluohjelmalla. Oman jäsenseurasi voit valita tästä. Lue pikaohjeet ennen lisenssien ostoa.


Vakuutukseton lisenssi

Mikäli urheilijalla on oma, urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältävä vakuutus, voi hän ottaa vakuutuksettoman lisenssin. Vakuutuksen kattavuus pitää selvittää omasta vakuutusyhtiöstä ennen lisenssin hankkimista. Maksamalla vakuutuksettoman lisenssin lisenssinhaltija vakuuttaa, että hänellä on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa lajin kilpailu- ja harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla.


Lisenssin siirto

Seuraedustuksen muutosilmoitus eli lisenssin siirto vanhasta seurasta uuteen seuraan tehdään nykyään sähköisesti. Ohje sähköiseen seuramuutokseen.


Lisenssinmuutos tai peruutus

Lisenssinmuutoksesta tai peruutuksesta peritään aina 20,00€ suuruinen käsittelymaksu, mikäli muutos tehdään liiton toimesta. Huomioithan että voit korottaa lisenssiä itse Hoika-jäsentiedon kautta (Omat tiedot > Lisenssit). Ostaessa uutta lisenssiä järjestelmä myös hyvittää aiemman lisenssin hintaerotuksen. Huom: Stara-lisenssiä ei voi korottaa, eikä siitä tule hyvitystä seuraavaa lisenssiä ostettaessa.


Lisätiedot:
Kristiina Viikari / Toiminnanjohtaja 
kristiina.viikari@lahjantytot
050 528 3663 (ma-pe 9-15)