Kansainvälinen toiminta

Kansainvälisyys on yksi Lahjan Tyttöjen perusarvoista. Seura on tehnyt pitkään yhteistyötä saksalaisen urheiluseuran, Vereinigte Turnerschaft Zweibrückenin kanssa. Lisäksi Lahjan Tytöillä on ystävyyskoulu Pennsylvaniassa USA:ssa ja ystävyysvoimisteluseura Espanjassa.

Lahjan Tyttöjen kansainvälinen toiminta -tiimi pitää yhteyttä ulkomailla olevien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Vuosittain olemme yhteydessä Saksaan sekä Yhdysvaltoihin, joihin teemme esiintymismatkoja sekä vierailuja. Joka vuosi Lahjan Tyttöjen ja Turun Palloseuran stipendiaatit pääsevät käymään koulua vaihto-oppilaana ystävyyskoulussamme Upland Country Day Schoolissa, Pennsylvanian osavaltiossa, Yhdysvalloissa.

Aina vuodesta 1985 olemme lähettäneet tyttöjä edustamaan seuraamme ja Suomea Atlantin taakse.

Yhteistyömme Upland Country Day Schoolin kanssa on vahvaa ja lähes vuosittain isännöimme paikallisen yhteistyöseuramme Turun Palloseuran kanssa koulun oppilaita ja opettajia, kun hetekevät luokkaretkiä Suomeen ja vierailevat Turussa. Seurastamme on ollut myös ryhmiä esiintymismatkoilla vierailemassa vaihtokoulussamme sekä muualla Yhdysvalloissa, kuten Suomen suurlähetystössä.

Lahjan Tytöt osallistuvat myös säännöllisesti erilaisiin tapahtumiin ympäri maailman.