Lapset ja nuoret


ShowDance, Voimistelu, Akrobatia, Commercial Dance vai Temppukerho? Tervetuloa tutustumaan Lahjan Tyttöjen lasten ja nuorten harrasteryhmiin!

Alle kouluikäisten tuntitarjonnasta löytyy perusliikuntataitoja ja motoriikkaa laadukkaita, kehittäviä, monipuolisia ja innostavia tunteja. Tunneilla on ohjaajan lisäksi apuohjaaja, ja painotamme ohjauksessa kasvatuksellisuutta ja elämyksellisyyttä. Harjoitteita lähestytään leikin kautta, ja tunneilla opitaan liikunnan lisäksi ryhmässä toimimista sekä muita tärkeitä sosiaalisia taitoja.

Kouluikäisten ja nuorten tuntivalikoimassa on laaja tarjonta eri tanssilajeja, voimistelua sekä akrobatiaa. Tunnit kehittävät monipuolisesti lajikohtaisia taitoja, koordinaatiota, tasapainoa, kestävyyttä sekä hienomotoriikkaa - unohtamatta tietenkään liikkumisen iloa ja hyvää musiikkia. Voit tulla kokeilemaan vaikka useampaa eri tuntia!

Soveltavan liikunnan tunneilla on mahdollista päästä liikkumaan pienemmässä ryhmässä, joka mahdollistaa perusliikuntataitojen karttumisen yksilöllisemmässä ohjauksessa. Tunnilla on ohjaajan lisäksi apuohjaaja, ja osallistujamäärä on rajattu kymmeneen henkilöön.

Syksyn 2024 lukujärjestyksen löydät täältä.

Ilmoittautuminen syksyn tunneille aukeaa 22.5.