Avoimet työpaikat


PÄÄTOIMINEN VALMENTAJA


Lahjan Tytöt on turkulainen joukkuevoimistelun ja tanssin kilpaseura, jolla on yli 1200 jäsentä. Haemme innostavaan seurayhteisöömme päätoimista joukkuevoimisteluvalmentajaa. Kokonaistyöaika on 10-37,5 h/vk. Työsuhde alkaa 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan jo aikaisemmin.  Työsuhde on määräaikainen sijaisuus vuoden 2024 loppuun asti, mutta olemme avoimia myös muille ehdotuksille.

Päätoimisen valmentajan työnkuva koostuu enimmäkseen valmennustyöstä salilla. Hän pääsee mukaan jalkauttamaan seuran valmennukselinjausta ja työskentelemään eri ikäkausien ja joukkueiden kanssa. Lisäksi työnkuva sisältää mm. hallinnon avustavia tehtäviä, tapahtumien ja leirien valmistelua, suunnittelua ja koordinointia, viestinnän tehtäviä sekä kokemuksen mukaan myös tukivalmentajana toimimista ja koreografioiden kanssa työskentelyä. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista. Työnkuvasta räätälöidään sopiva valitulle henkilölle.

Tarjoamme sinulle liikunnallisen työympäristön sekä innostavan seurayhteisön, jossa työkaverinasi toimii muut kuusi päätoimista työntekijää sekä laaja joukko valmentajia, opettajia ja ohjaajia. Tarjoamme monipuolisen työn liikunnan ja nuorten parissa sekä vastuuta ja mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen.


Toivomme sinulta

- kiinnostusta ja paloa huippuvoimisteluun sekä innostunutta otetta nuorten ja lasten kanssa työskentelyyn

- aktiivista ja oma-aloitteista työotetta

- yhteistyö- ja organisointitaitoja

- joustavuutta, sitoutumista ja positiivista otetta

- tarkkuutta ja aikatauluissa pysymisen taitoa
 

Katsomme eduksi

- valmentajakoulutusta voimistelussa tai liikunta-alalta

- aikaisempaa kokemusta valmennustyöstä

- kokemusta tiedottamisesta ja viestinnästä

-kokemusta seuratoiminnasta


Edellytämme valittavalta henkilöltä nuhteetonta taustaa, joka voidaan lain sallimissa puitteissa selvittää ennen työn aloitusta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi sähköpostitse 30.10.2023 mennessä osoitteeseen kristiina.viikari@lahjantytot.fi. Palaamme hakemuksiin viimeistään viikolla 45.

Lisätiedot:

Lahjan Tyttöjen toiminnanjohtaja Kristiina Viikari puh. 050-5283 663 (ma-to klo 9-12)  tai sähköposti: kristiina.viikari@lahjantytot.fi