Kesän JV-leirit


Lahjan Tytöt järjestää kesäkuussa joukkuevoimistelun joukkueilleen neljän päivän mittaisia kesäleirityksiä. Leiri on monipuolinen voimisteluleiri, joka sisältää mm. monipuolista taitoharjoittelua, fysiikkatreenejä sisällä ja ulkona sekä hauskoja kisailuja. 

Lahjan JV-valmennuksen kesäleirin tarkoituksena on oppia uusia taitoja ja kehittyä voimistelijana, kohottaa yhteishenkeä, tutustua uusiin kavereihin ja pitää hauskaa.

Leirit kestävät maanantaista torstaihin. Varsinainen leiriaika on klo 8.30-15.30, mutta valmentajat ovat paikalla tarvittaessa klo 8-16 välisenä aikana. Olethan yhteydessä, mikäli toivot vielä joustavammat ajat (esim. ennen klo 08.00).

Leiri pidetään Turun alueen kouluissa/halleissa, Talent Training Centerillä sekä ulkona. Lukujärjestys ja tarkemmat paikat lähetetään osallistujille myöhemmin valmentajien kautta.

Leirille mukaan tarvitaan oma juomapullo, pieni käsidesi, kylmäpussi, sukat, tossut, naru, pallo, kuminauha, pehmuste ja ulkoiluun sopivat varusteet (lenkkarit, päähine, aurinkorasva). Mikäli joku näistä ei kuulu joukkueen normaaliin treenivarustukseen, ei sitä tarvitse leiriä varten ostaa.

Leirin hinta on 125 € ja hintaan kuuluu valmennus sekä lämmin lounas ja välipala jokaisena päivänä. Myös seuran ulkopuoliset voimistelijat ja joukkueet ovat tervetulleita leireille!

Tiedustelut: 
Siiri Saarinen
siiri.saarinen@lahjantytot.fi


Viikolla 23 3.-6.6.2024

Amilia- ja Lumia-ikäkaudet

Viikolla 24 10.-13.6.2024

Lilia- ja Milea-ikäkaudet

Viikolla 24 11.-13.6.2024

Kilpa-Lumia ja Kilpa-Isla