Ilmoittautumisohjeet


ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN 2024 TUNNEILLE ON NYT AUKI!

Hiihtoloman jälkeen (viikko 9 eteenpäin) harrastustunnin kausimaksusta -50% alennus. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 


Syksyn harrastajien ilmoittautumiset siirtyvät suoraan kevään ryhmiin. Jos siis jatkat samassa ryhmässä, ei uutta ilmoittautumista tarvita. Mikäli haluat vaihtaa ryhmää, käydä useammalla tunnilla viikossa tai lopettaa harrastuksen, olethan yhteydessä aino.salonen@lahjantytot.fi 15.12. mennessä.

Uudet harrastajat voivat ilmoittautua tunneille alla olevan ohjeen mukaisesti.


Ilmoittautumisohjeet:

- Siirry osoitteeseen https://lahjantytot.myclub.fi/login .

- Valitse ”Ilmoittaudu jäseneksi" (ellet ole jo aiemmin rekisteröitynyt).

- Täytä jäsentietolomake. Jos kyseessä on alaikäisen ilmoittautuminen, täytä jäsentietoihin harrastajan tiedot ja huoltajaksi täysi-ikäisen huoltajan tiedot.

- Valitse ryhmäksi "Harrastustoiminta kevät 2024".

- Vahvista rekisteröityminen klikkaamalla "Tallenna".

- Ilmoittaudu haluamallesi tunnille. Tuntivalikoiman löydät "Tapahtumat"-välilehdeltä. 

- Jos haluat ilmoittautua useammalle viikkotunnille, olethan yhteydessä osoitteeseen toimisto@lahjantytot.fi.

Tiedotamme harrastetunteihin liittyvistä asioista sähköpostitse.
Huolehdithan, että tietosi MyClubissa ovat ajantasaiset!

Jäsenmaksu

Kaikki seuran toimintaan osallistuvat maksavat jäsenmaksun. Alle 15-vuotiaiden jäsenmaksu on 15 € ja yli 15-vuotiaiden 25 €. Jäsenmaksu tulee laskullesi automaattisesti ilmoittautuessasi tunnille. Jäsenmaksu on lukuvuosikohtainen, eli se on voimassa koko lukuvuoden 2023-2024.Useammalle viikkotunnille ilmoittautuminen

Mikäli haluat ilmoittautua usemalle kuin yhdelle harrastetunnille viikossa, ota yhteyttä toimisto@lahjantytot.fi.  Useammalla viikkotunnilla kävijät saavat alennuksen:

2. tunti viikossa -30 %
3. tunti viikossa -50 %

Alennus lasketaan edullisemman tunnin hinnasta.

Huomioithan, että mikäli ilmoittaudut useammalle viikkotunnille järjestelmän kautta itse, jokaisesta tunnista tulee täysi kausimaksu ja uusi jäsenmaksu.Perheliikuntaan ilmoittautuminen

Perheliikuntaan ilmoitetaan tunnille osallistuvan lapsen tiedot. Perheliikuntaan osallistuvalle aikuiselle kuuluu myös jäsenmaksu. Tämä aikuisen jäsenmaksu tulee laskulle automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli käyt myös aikuisten harrastetunnilla ja maksat jo sitä kautta jäsenmaksun, olethan yhteydessä osoitteeseen toimisto@lahjantytot.fi.Laskutuskäytännöt

Lahjan Tytöt ry on siirtänyt laskujen maksuvalvonnan eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle. Muutos koskee kaikkia MyClubin kautta laskutettavia maksuja.

MyClubissa tehdyt laskut ohjautuvat automaattisesti Visma Finance Solutions Oy:n maksuvalvontajärjestelmään. Visma Finance Solutions Oy hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksuhuomautukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta. Laskut luodaan ja lähetetään seuran toimesta.

Käytännössä tämä tarkoittaa seuraavaa:

- Suoritus seuralle kulkee Visman asiakasvaraintilin kautta.

​- Tilinumero vaihtuu.

​- Visma lähettää maksuhuomautukset.

Mikäli haluat lisää maksuaikaa laskuille, ole yhteydessä laskutus@lahjantytot.fi ennen laskun erääntymistä. Maksukehotuksen saatuasi sinun tulee hoitaa laskutukseen liittyvät asiat suoraan Visman kanssa (yhteystiedot laskulla).

On tärkeää maksaa lasku aina laskulla näkyvälle pankkitilille ja käyttäen laskun viitenumeroa.

Muistutus- ja perintäkulut sekä korot peritään velalliselta.Ilmoittautumisen peruutus

Peruutuksesta tulee tehdä ilmoitus harrastustoiminnan koordinaattorille aino.salonen@lahjantytot.fi. Peruuttamatta jättäneet tunnit laskutetaan normaalin hinnaston mukaisesti.


Olethan yhteydessä toimistoon, mikäli ilmoittautumisessa ilmenee ongelmia:

Aino Salonen
Harrastustoiminnan koordinaattori
aino.salonen@lahjantytot.fi
050 4388999 (ma-to 10-14)

Lahjan Tytöt pidättää oikeuden tuntimuutoksiin kauden aikana.