Tilaa seuratuotteita

Lahjan Tytöt vetoketjuhuppari ja voimistelutyyny

Lahjan Tyttöjen musta vetoketjuhuppari sekä pinkki voimistelutyyny ovat nyt tilattavissa!

Uudessa korkealaatuisessa, tyköistuvassa teknisessa vetoketjuhupparissa on vetoketjutaskut, hupussa kangas on kaksinkertainen ja hupun sisäosa on pinkki. Huppua on mahdollista kiristää kiristyskuminauhalla. Hupparin sisäpinta on miellyttävän pehmeä. Lahjan Tytöt-teksti hupparin selässä, vasemmassa hihassa Lahjan Tytöt ja Talent Training Center logot. Painatukset valkoisella. Hupparin hinta on 49 euroa. 

Voimistelutyynyn koko on 30x30cm. Pinkki päällinen, valkoinen Lahjan Tytöt-logo päälipuolella, sisällä vaahtomuovipatja. Voimistelutyynyn hinta on 15 euroa.

Tuotteet tilataan Team Placelta. Klikkaamalla Team Placen kuvaa, pääset heidän nettikauppaan!Klikkaamalla kuvaa pääset Team Placen nettikauppaan.

Lahjan Tyttöjen släbäritLahjan Tyttöjen släbäritilaus on auki 31.3.2021 asti ja tuotteiden toimitus on toukokuun aikana. 

Hinta 32 €. 

Släbärit ovat hieman normaalia pienempää kokoa. 

Huomioithan, että tilauksesi menee läpi vain jos saat siitä vahvistussähköpostin! Vahvistussähköposti tulee yhdistysavain.fi-osoitteesta, muistathan tarkistaa myös roskapostikansion. Mikäli et saa vahvistussähköpostia, teethän tilauksen uudestaan, ja kirjota tieto tästä kohtaan lisätiedot. 

Lahjan Tyttöjen seuratakin ja Slonny-tuotteiden tilaus keväältä 2021 on päättynyt! Seuraava tilaus tehdään syksyllä 2021.