Tilaa seuratuotteita

Lahjan Tyttöjen seuratakki ja Slonny-tuotteet! 


Seuratakin ja Slonny-tuotteiden (poolo, t-paidat, shortsit) tilaus on taas auki! Tilaa tuotteet alla olevan lomakkeen kautta 22.1. mennessä. Tällä hetkellä tilattavissa on kahtaa eri t-paitaa. Toinen paidoista on matta- ja toinen kiiltäväpintainen. 

Huomioithan, että tilauksesi menee läpi vain jos saat siitä vahvistussähköpostin! Vahvistussähköposti tulee yhdistysavain.fi-osoitteesta, muistathan tarkistaa myös roskapostikansion. Mikäli et saa vahvistussähköpostia, teethän tilauksen uudestaan, ja kirjota tieto tästä kohtaan lisätiedot. 


Seuratakin ja Slonny-tuotteiden (poolo, t-paidat, shortsit) tilaus on päättynyt. Seuraava tilaus tehdään taas syyskauden alussa.Lahjan Tytöt vetoketjuhuppari, voimistelutyyny sekä reppu

Lahjan Tyttöjen musta vetoketjuhuppari, pinkki voimistelutyyny sekä reppu ovat nyt tilattavissa!

Uudessa korkealaatuisessa, tyköistuvassa teknisessa vetoketjuhupparissa on vetoketjutaskut, hupussa kangas on kaksinkertainen ja hupun sisäosa on pinkki. Huppua on mahdollista kiristää kiristyskuminauhalla. Hupparin sisäpinta on miellyttävän pehmeä. Lahjan Tytöt-teksti hupparin selässä, vasemmassa hihassa Lahjan Tytöt ja Talent Training Center logot. Painatukset valkoisella. Hupparin hinta on 49 euroa. 

Voimistelutyynyn koko on 30x30cm. Pinkki päällinen, valkoinen Lahjan Tytöt-logo päälipuolella, sisällä vaahtomuovipatja. Voimistelutyynyn hinta on 15 euroa.

Lahjan Tyttöjen logolla varustettuja reppuja voi tilata joko pinkkinä tai mustana. Reppu on kooltaan 18 litraa.

Tuotteet tilataan Team Placelta. Klikkaamalla Team Placen kuvaa, pääset heidän nettikauppaan!

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠


Klikkaamalla kuvaa pääset Team Placen nettikauppaan.