Tuntikuvaukset

Kaikilla alle kouluikäisten tunneilla harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja. Tunneilla on ohjaajan lisäksi myös apuohjaaja. Painotamme tunneilla myös kasvatuksellisuutta ja harjoittelemme ryhmässä toimimista. Tunneilla tehdään yhdessä lasten kanssa pelisäännöt, joita noudatetaan koko kauden ajan.

DanceMix 3-5v., 5-6v. ja 6-7v. sekä soveltava DanceMix n. 6-9v. 

Motorisia perustaitoja kehittävää monipuolista liikuntaa, jossa samalla opitaan showtanssin alkeita. Tunneilla harjoitellaan tanssin perustekniikkaa ja musiikin ilmentämistä leikin avulla. Lisäksi myös temppuillaan ja tutustutaan eri välineisiin.

HUOM! Soveltava DanceMix Snellmanin / Mikaelin koululla on suunnattu 
erityistä tukea tarvitseville lapsille ja tunnille ilmoittaudutaan suoraan ohjaajalle, johanna.virtanen@lahjantytot.fi


KidMix 4-6v.

KidMixissä tutustutaan mm. voimistelun, tanssin ja temppuilun alkeisiin. Tunneilla liikutaan monipuolisesti ja vahvistetaan liikunnan perustaitoja sekä tutustutaan eri välineisiin - leikkejä ja pelejäkään unohtamatta. 


Perusvoimistelu 3-4v., 4-5v. ja 5-6v.  

Motorisia perustaitoja kehittävää monipuolista liikuntaa, jossa samalla opitaan voimistelun alkeita. Tunneilla myös temppuillaan ja tutustutaan erilaisiin välineisiin. Tuntien elämyksellisyyttä lisää pianosäestys.


Satubaletti 3-5v.  ja alkeisbaletti 6-10v. 

Satubaletissa ja alkeisbaletissa tutustutaan baletin alkeisiin. Tunneilla opetellaan oman kehon käyttöä ja hallintaa, perusliikuntataitoja, rytmiikkaa, luovuutta ja koordinaatiota. 


Voimistelukoulu 3-5v. ja 5-8v. 

Motorisia perustaitoja kehittävää monipuolista liikuntaa, jossa samalla opitaan voimistelun alkeita. Tunneilla myös temppuillaan ja tutustutaan erilaisiin välineisiin. Maija Mannerros 
harrastustoiminnan vastaava
puh. 040 046 3686 (ma-to klo 11-16)
maija.mannerros(at)lahjantytot.fi