Tuntikuvaukset

Kaikilla alle kouluikäisten tunneilla harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja. Tunneilla on ohjaajan lisäksi myös apuohjaaja. Painotamme tunneilla myös kasvatuksellisuutta ja harjoittelemme ryhmässä toimimista. Tunneilla tehdään yhdessä lasten kanssa pelisäännöt, joita noudatetaan koko kauden ajan.

DanceMix 3-4v., 4-6v. ja 6-7v. sekä soveltava DanceMix n. 6-10v. 

Motorisia perustaitoja kehittävää monipuolista liikuntaa, jossa samalla opitaan showtanssin alkeita. Tunneilla harjoitellaan tanssin perustekniikkaa ja musiikin ilmentämistä leikin avulla. Lisäksi myös temppuillaan ja tutustutaan eri välineisiin.

HUOM! Soveltava DanceMix on suunnattu 
erityistä tukea tarvitseville lapsille ja lisätietoa saat osoitteesta linda.kulmala(at)lahjantytot.fi 


Perusvoimistelu 3-4v., 4-5v. ja 5-6v.  

Motorisia perustaitoja kehittävää monipuolista liikuntaa, jossa samalla opitaan voimistelun alkeita. Tunneilla myös temppuillaan ja tutustutaan erilaisiin välineisiin. Tuntien elämyksellisyyttä lisää pianosäestys.


Satubaletti 3-4v. 

Satubaletissa  tutustutaan baletin alkeisiin. Tunneilla opetellaan oman kehon käyttöä ja hallintaa, perusliikuntataitoja, rytmiikkaa, luovuutta ja koordinaatiota. 


Alkeisbaletti 5-8v.

Alkeisbalettitunneilla perehdytään baletin alkeisiin ikätasolle sopivien harjoitusten avulla. Ohella tulevat tutuksi oma keho ja sen pystyvyydet, ilmaisullisuus, rytmiikka, tanssituntien rakenne sekä ryhmässä yksin ja yhdessä toimiminen. Tärkein tavoite on kuitenkin löytää tanssin ilo ja sen tuomat mahdollisuudet.


Voimistelukoulu 3-4v., 4-6v.  ja 5-6v. 

Motorisia perustaitoja kehittävää monipuolista liikuntaa, jossa samalla opitaan voimistelun alkeita. Tunneilla myös temppuillaan ja tutustutaan erilaisiin välineisiin. 


Aino Salonen
harrastustoiminnan koordinaattori
aino.salonen(at)lahjantytot.fi                                                                                             050 438 8999 (ma-to 10-14)