Tuntikuvaukset

Kaikilla alle kouluikäisten tunneilla harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja. Tunneilla on ohjaajan lisäksi myös apuohjaaja. Painotamme tunneilla myös kasvatuksellisuutta ja harjoittelemme ryhmässä toimimista. Tunneilla tehdään yhdessä lasten kanssa pelisäännöt, joita noudatetaan koko kauden ajan.

DanceMix 3-4v., 4-5v., 5-6v., 5-7v. ja 6-7v.

Motorisia perustaitoja kehittävää monipuolista liikuntaa, jossa samalla opitaan showtanssin alkeita. Tunneilla harjoitellaan tanssin perustekniikkaa ja musiikin ilmentämistä leikin avulla. Lisäksi myös temppuillaan ja tutustutaan eri välineisiin.

HUOM! Perjantain DanceMix 3-4v. ja 5-7v. ohjaus sekä suomeksi että venäjäksi! 

KidMix 4-6v.

KidMixissä tutustutaan mm. voimistelun, tanssin ja temppuilun alkeisiin. Tunneilla liikutaan monipuolisesti ja vahvistetaan liikunnan perustaitoja sekä tutustutaan eri välineisiin - leikkejä ja pelejäkään unohtamatta. 

Perusvoimistelu 3-4v., 4-5v., 5-6v. ja 5-7v. 

Motorisia perustaitoja kehittävää monipuolista liikuntaa, jossa samalla opitaan voimistelun alkeita. Tunneilla myös temppuillaan ja tutustutaan erilaisiin välineisiin. Tuntien elämyksellisyyttä lisää pianosäestys.


Satubaletti 4-5v.  ja alkeisbaletti 6-8v. 

Satubaletissa ja alkeisbaletissa tutustutaan baletin alkeisiin. Tunneilla opetellaan oman kehon käyttöä ja hallintaa, perusliikuntataitoja, rytmiikkaa, luovuutta ja koordinaatiota. 


Temppukerho 3-4v. pojille ja tytöille

Temppukerhossa lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikuntataitoja sekä ryhmässä toimimista. Lapsi kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Temppukerhossa tutustutaan eri välineisiin ja liikutaan, leikitään, temppuillaan sekä pelaillaan monipuolisesti. Tunneilla on myös musiikkiliikuntaa. 


Voimistelukoulu 3-5v. ja 5-7v. 

Motorisia perustaitoja kehittävää monipuolista liikuntaa, jossa samalla opitaan voimistelun alkeita. Tunneilla myös temppuillaan ja tutustutaan erilaisiin välineisiin. 


Välinevoimistelu ja akrobatia 6-8v. 

Tunnilla harjoitellaan voimistelun lajitaitoja sekä tutustutaan voimisteluvälineisiin (pallo, naru, vanne). Tunnilla päästään myös harjoittelemaan akrobatian alkeita sekä kokeilemaan vaikeampiakin temppuja. Tunti pidetään Vähä-Heikkilän koululla.
Maija Mannerros 
harrastustoiminnan vastaava
puh. 040 046 3686 (ma-to klo 11-16)
maija.mannerros(at)lahjantytot.fi