Kevätkauden aikuisten harrastetunnit siirretään alkavaksi 31.1.2022 alkaen, viikolle 5.

17.1.2022

Lounais-Suomen aluehallintovirasto jatkaa ja tarkentaa Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa jo voimassa olevia määräyksiä. Päätökset ovat voimassa 16.-28.1.2022.

Päätös tilojen sulkemisesta ei kuitenkaan koske:

 - vuonna 2003 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattua harrastustoimintaa

- ammatti- ja huippu-urheilemista

- yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa

Lahjan Tyttöjen harrastustoiminnan lasten ja nuorten kevätkauden sisäsalitunnit ja toiminta (2003-syntyneet ja nuoremmat) jatkuu suunnitellusti viikolla 3.

Kevätkauden aikuisten harrastetunnit siirretään alkavaksi 31.1.2022 alkaen, viikolle 5. Mahdollisista korvaavista ulko- ja etätunneista infotaan viikon 3 aikana.

Lasten ja nuorten harraste- ja valmennustoiminta vuonna 2003 tai sen jälkeen syntyneiden osalta jatkuu alta löytyvien ohjeiden mukaisesti. 2002 syntyneiden ja sitä vanhempien harjoittelu mahdollistetaan etä- tai ulkotunteina 16.1.2022 - 28.1.2022 välisenä aikana. 

Huippu-urheilun harjoittelumahdollisuudet turvataan Olympiakomitean ohjeistuksen mukaisesti. Seuraamme koronavirusepidemiatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä jatkuvasti. Viestimme uusista päätöksistä ja linjauksista tarvittaessa.

Olemme edelleen tehostaneet toimitilojen siivouksia ja vaadimme kaikilta käyttäjiltä korona-ohjeiden noudattamista koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja turvallisen harjoitusympäristön takaamiseksi. Kaikessa harjoittelussa otetaan huomioon hygienia ja koronaviruksen leviämisen ehkäisy.

Lahjan Tyttöjen harjoitteluohje on päivitetty 14.1.2022 ja velvoitamme kaikkia toimijoitamme toimimaan sen mukaisesti. Päivitetyt ohjeet astuvat voimaan välittömästi.

Päivitetty versio Lahjan Tyttöjen ohjeistuksesta tilannetta koskien löytyy alta. Pysytään jokainen liikkeessä turvallisesti ja ennen kaikkea huolehditaan yhdessä, että kaikkien on turvallista harrastaa.

Haluamme toivottaa aurinkoisia talvipäiviä ja liikunnan iloa jokaiselle, arvaamattomasta tilanteesta huolimatta!

Lisätiedot: ​kristiina.viikari@lahjantytot.fi