Uusia tunteja tuntivalikoimassa vuonna 2022!

30.11.2021

Aikuisten kahvakuulatunti sekä lasten ja aikuisten yhteinen babybic -tunti alkavat 11.1.2022! Molemmat tunnit pidetään tiistaisin Lahjan Tyttöjen toimitiloissa, osoitteessa Yliopistonkatu 31. Kahvakuulatunti klo 9.30-10.15 ja babybic- tunti klo 10.30-11.15. 

Kahvakuulatunti toteutetaan patteriharjoitteluna, jossa tehdään tiettyä liikettä aikaa vastaan. Liikkeet haastavat monipuolisesti yläkroppaa, jalkoja ja keskivartaloa. Tunnilla on aina tarjolla liikkeistä kevyempi ja raskaampi versio ja jokainen saa itse määrittää missä tahdissa liikkeitä suorittaa. Näin ollen tunti sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille ja halutessaan tunnilla voi nostattaa kunnolla sykettä. Turvallisen harjoittelun edistämiseksi ohjaaja antaa tunnin mittaan neuvoja ja vinkkejä tekniikkaan liittyen. Kahvakuulat ovat 4–8kg ja nämä löytyvät Lahjan Tyttöjen tiloista.

Babybic -tunti on aikuisen ja vauvan yhteinen liikuntahetki. Tunnin pääpaino on aikuisen liikkumisessa, mutta vauvat saavat olla tunnilla mukana ja heidän kanssaan saa seurustella tunnin aikana. Vauvaa voi halutessaan myös käyttää harjoitteissa painona. Tunneilla harjoitellaan lantionpohjan tunnistamista, aktivointia ja rentouttamista. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lantionpohjan aktivointiharjoitteista, lihaskuntoharjoittelusta ja loppuverryttelystä. Tunnille saa osallistua myös ilman vauvaa. Otathan tunnille tullessasi mukaan pyyhkeen, tätä käytetään apuna lantionpohjan tunnistamisessa!


Tervetuloa mukaan! Ohjeet ilmoittautumiseen löydät Lahjan Tyttöjen nettisivuilla.