Uusia tuulia Lahjan Tyttöjen työntekijöissä!

27.10.2021

Kesän jälkeen Lahjan Tytöissä on aloittanut Siiri Saarinen sekä Venla Saha hallinnon ja valmennuksen koordinaattorin työssä. Siiri ja Venla ovat molemmat olleet Lahjan Tyttöjen toiminnassa pienestä pitäen voimistelijoina, valmentajina sekä monissa muissa eri rooleissa.

Lahjan Tyttöjen uutena harrastustoiminnan vastaavana on aloittanut Linda Kulmala. ”Moikka! Olen Linda ja aloitin uutena harrastustoiminnan koordinaattorina syyskuun lopulla. Olen valmistunut Turun AMK:n Taideakatemian sirkuslinjalta ja valmistumisen jälkeen olen ohjannut Lahjan Tytöillä sirkustunteja. Odotan innolla uusia työtehtäviäni, uuden oppimista ja uusiin ihmisiin tutustumista! Ihanaa syksyn jatkoa kaikille!”

Lisäksi tanssipuolella on aloittanut Anni Taivainen, joka toimii tanssivalmennuksen koordinaattorina. Myös Anni on ollut pitkään mukana Lahjan Tyttöjen toiminnassa esimerkiksi tanssivalmentajana sekä -koreografina.

Olemme iloisia saadessamme Lindan, Siirin, Venlan ja Annin mukaan joukkoomme ja toivotamme heidät tervetulleeksi! Samalla haluamme kiittää Maijaa hänen työpanoksestaan sekä suuresta seurasydämestä Lahjan Tyttöjä kohtaan. Onneksi emme menetä Maijaa kokonaan, sillä hän jatkaa edelleen harrastetuntien ohjausta sekä seuratoimintaa!